tisdag 29 september 2015

Ställningsbyggare sölvesborg

Vi monterar byggnadsställningar – praktiska och säkra ställningar i hög kvalitet där alla kan känna sig trygga. Ställningsbyggarna - företag, adresser, telefonnummer. Den bästa ställningsbyggaren i Sverige.


Vi har vårt kontor och lager i Sölvesborg. För oss på SBB är det viktigaste att sätta vår kund i centrum.

Vi skall alltid vara tillgängliga, vi lyssnar och bryr oss om dina era idéer. Du skall känna trygghet och ha tillit till oss på SBB. Eftersom vi tidigare hade erfarenhet och kompetens inom området fick verksamheten en bra start. Sedan dess har rörelsen utvecklats.


Vi erbjuder numera tjänster inom bygg-, industri- och anläggningssektorn. Vad har byggställningar, partytält, uppblåsbara leksaker och företagslokaler gemensamt? Du kan hyra dem hos BSK-gruppen.

Det är vår affärsidé med en vision att vara en trygg partner som man kan lita på men som gärna antar annorlunda utmaningar och tillsammans ger sig ut på äventyr för att sprida glädje i alla . Företaget, som bedriver montage, demontage och uthyrning av byggnadsställningar och även utför rivningsarbeten, har hamnat på obestånd och kan inte längre betala sina skulder. Ansvarig Emmi Edvinsson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Hitta din utbildning på AllaStudier. Swe Scaffolding AB söker st utbildade ställningsbyggare. Arbetsplats: blir runt södra . Norge, NSG AS, ställningsbyggare Maj-13. Sverige, Sydställningar i Sölvesborg AB, ställningsb. För att arbeta som ställningsbyggare är det bra att välja Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Husbyggnad.


I programmet varvas teori och praktik, ute på arbetsplatser. Den första tiden på programmet är rätt likt, oavsett vilken inriktning du valt. Det ger dig möjlighet att prova olika arbetsområden . BYGGA TILL, RENOVERA ELLER BYGGA NYTT?


Holgerssons bygg är ett byggföretag som tar hand om totalentreprenaden.

Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksa. Cachadbyggindustrier_temo_management. Hamncaféet i Hällevik AB.


Stuhrenberg Service Center AB. Dyk- och Marktjänst i Sölvesborg AB. Sydsvenska Bolagspoolen AB. Nilssons Isolering i Sölvesborg AB. Karlshamns Rörmontage AB. Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 31.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.