fredag 25 september 2015

Kallioinen rent hyvinkää

Meiltä saat kaiken tarpeellisen pienestä käsityökalustosta aina raskaisiin maansiirtokoneisiin saakka. Lisäksi olemme keskisuuri. Kallioinen-konserniin kuuluu neljä tytäryhtiötä.


LUOTETTAVASTI JA VASTUULLISESTIPalvelumme monipuolisuus antaa mahdollisuuden kokonaispalvelun tarjontaan. Nykyaikainen kalustomme sisältää mm.

Kokeneet kuljettajamme yhdessä modernin kaluston kanssa saavat työt luistamaan . Yrityksen liikevaihtoluokka: 2–milj. Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt. Muita saman alan yrityksiä. Lähde: Fonecta-konserni. Sen kotipaikka on Hyvinkää ja toimiala Nostureita ja nostolaitteita.


Toimitusjohtajana toimii Jyrki Kalevi Rintanen. Näytä roolit muissa yrityksissä (7).

Yritys toimii Rakennusvälineet -toimialalla. Yhdellä soitolla saatte vuokrattua meiltä tarvitsemanne rakennuskoneet ja -laitteet. KALLIOINEN RENT tarjoaa nopeaa ja laadukasta konevuokrauspalvelua valtakunnallisesti.


Meiltä löytyy runsas valikoima raskaita koneita, joita ovat mm. Nettivuokrauksesta löydät kätevästi vuokrauspalvelut ympäri Suomen. Puhelin, kartta, yhteystiedot.


Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa . Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen seuraaminen. Etsimme nyt Pirkanmaan alueelle aktiivista asiakkuuspäällikköä Tehtävänkuvaus : Tehtäviisi kuuluu aktiivinen asiaka. MultiOne koneet löytyvät Espoon, Hyvinkään , Joensuun ja Jyväskylän toimipisteistä. Käyntiosoite: Kalliokierto HYVINKÄÄ. Vuokranantaja: ARTVE Trading Oy.


Industry: Renting and leasing of construction and civil engineering machinery and equipment . Artve Trading Oy on Hyvinkäällä ja Jyväskylässä toimiva . Koja Oy -KS-Rakennus Oy -Lem- Kem Oy -LSK Talotekniikka . Telefon, karta, kontaktinformation.

Address: Kalliokierto 11. Visiting address: Kalliokierto 11. County: Southern Finland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.