onsdag 23 september 2015

Träna på bokstäver gratis

Detta bokstavsspel är gratis och spelas online. Någon hade problem på nivå 11. Alla små bokstäver (a - ö) som tog minuter. Vet du vad alla bokstäverna i alfabetet heter?


På varje nivå ska du klara av tio ljud på bokstavsnamn och du har alltid tre olika bokstäver att välja mellan.

Spelet innehåller möjlighet att öva på att forma bokstäver , hitta rätt begynnelsebokstäver, matcha gemener med versaler samt att skriva ord. I Minilobes ABC får man på ett lekfullt sätt träna på att känna igen hur bokstäverna ser ut, vad de heter, hur de låter och vilken plats de har i alfabetet. Stora bokstäver (A - J) som tog minuter. Syftet med arbetsbladen är att eleverna ges möjlighet att öva varje bokstav för sig samt i ett sammanhang.


De kan ses som ett komplement till ett arbetsmaterial du redan använder eller som startpunkt i bokstavsarbetet. Vissa av orden är valda för att utöka elevernas ordförrå till exempel juvel. Jag fick ett önskemål om tips om hur man arbetar med bokstäver … Oj, tänkte jag, det var ett stort önskemål!

Bokstavsljud:Lyssna på bokstavsljudet och välj rätt bokstav. Begynnelsebokstav: Välj vilken som är första bokstaven i ordet. Hitta ordet som passar till bilden:Välj rätt ord till bilden. Jag vill tipsa om några sidor där man kan gratis skriva ut saker till barnen.


Min snart 4-åring visar intresse för att lära sig läsa och skriva. Hela bloggen Klurigt lurigt och roligt i skolan är fantastisk och under forma bokstäver finns en del om just bokstavsarbete. Där finns många bra texter om läs och skrivinlärning, om formandet av bokstäver , penngrepp, mål, metoder och mycket annat. Alfabetet för det svenska språket. Träna på detta tills du kan skriva ner alla bokstäver korrekt . Här kan du träna på alfabetet, lyssna på rim och ramsor, sagor, sånger, böcker, träffa sagofigurer och besöka en ABC-verkstad.


Det blir 29st, inte sant? Taggar: alfabet, bokstäver , svenska. Programmet är helt gratis , men man måste ladda ner det på en dator med operativsystemet Windows för att det ska fungera.


Spela för att lära dig hur du skriver alla bokstäver i det svenska alfabetet och siffrorna 1-med LetterSchool. Barn lär sig att skriva bokstäver och siffror medan de spelar fyra spännande spel per bokstav eller siffra: Intro – upptäck .

Hur fort kan du skriva alfabetet? Appen går ut på att lägga bokstäver i rätt ordning till olika bilder. Till varje bild som visas ges läggbokstäver som ingår i ordet, t. Bokstavsnamnen läses upp när barnet klickar på bokstäverna. Här finns arbetsblad för varje bokstav i det arabiska alfabetet!


Man får också träna på att särskilja bokstaven bland andra bokstäver i alfabetet, och sist av allt ser . I Lilla Posten älskar vi bokstäver ! Så vi har ordnat med bokstavsbabbel hela januari i vår verkstad. Träna på alfabetet och gör din egen bokstav på ett fint kort och skicka iväg. Alla barn får ett gratis frimärke!


Entré: vuxna kr, barn gratis. Bornholmslek – Appen bygger på metoden som syftar till att utveckla barns fonologiska medvetenhet. Hänga gubbe – stava, ord. Happi Läser – träna läsning.


Skrivguiden – Spåra bokstäver. Ordens magi – stava, ljuda. Little Writer – spåra bokstäver. Vi har ett brett sortiment med spel i den här avdelningen så vi är säkra på att vi har något för alla som behöver lära sig alfabetet och öva lite mer. I Alphabet Shoot är det roligt att lära sig bokstäver därför att du måste kunna dem för att skjuta ned fienderna.


Gratis Happi stavar – korsord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.