måndag 21 september 2015

Mejselhammare biltema

För nitning, mejsling, plåtskärning m. Gott folk, er erfarenhet eftersöks ännu en gång. Vissa grejjer duger biltema utmärkt till. Grejjer utan finess man bara sliter på, i vissa lägen vill man inte kötta på med sin festool eller liknande. Men det underlättar ju om man har lite tidigare .

Jag har öppnat ett par stycken med en sån här. Låter satan, men går snabbt och smidigt. Har dock bara skurit bilplåt med den. Verktyg för att knacka kakel?


Har man tillgång till tryckluft så köper man sig en luftdriven mejselhammare först och främst. Denna mejselhammare säljes på uppdrag av ett företag. Nyskick Se bifogade bilder på denna mejselhammare.


Reservationspris ej uppnått!

Det gäller också när du arbetar med en färgspruta om du inte ger den en paus för att fylla tanken. Med liters tank producerar kompressorn cirka 4liter per minut. Jag själv har enbart använt deras mejselhammare flertal gånger ( TE 7AVR). Bara för att råd och rön har gett maskinen samma betyg som de gav biltema så betyder inte det att maskinen är generellt kass eftersom det kan ha uppstått ett fel bland produktionerna och detsamma kan hända även bosch . Hultafors är innovativa och utvecklar hela tiden sina produkter.


Behöver du hugga ved eller behöver du ett stämjärn för bearbetning av trä? Tänkte använda den dels till att hugga mig igenom avgasrör och andra plåtdetaljer samt att bila bort lite från betonggolvet i garaget. Provade även med min borrhammare i bilningsläge med spetsmejsel, att försöka ge vibrationer á la mejselhammare.


Mejselhammare AHMaskinhus i komposit. Rekommenderat arbetstryck bar. Biltemas tryckluftsdrivna mejselhammare ? Levereras komplett med. Stort utbud av maskiner och verktyg till rätt pris från kända varumärken. Handla direkt på nätet, snabba leveranser och fri frakt vid köp över 5kr.


Ett måste när man arbetar med stämjärn, bildhuggarjärn eller bara vill slippa fula märken när man ska bocka tunnare plåt och band. Handskar Prof Soft 330Hv Hi-Viz Stl 9.

Gipssåg Prof 6Tum 150mm. Vinkel Prof 40X40X5X60mm. Tyvärr visade sig att fabriken som gör strålkastarhusen åt biltema klantade sig i fallet med den som jag bytt, de ingjutna fästskruvarna saknades på . Trycklufts mejselhammare med trubbig mejsel och lite längre bultar att styra me funkar perfekt till att knacka in spindelleder med. Powertools säljer hydrauliska trycksatser till industrier som kräver precision och kvalitet.


Alltid otrolig kraft och hög kvalitet! Maskinen saknar lampa, men har ett lättinställt djupstopp och klarar lätt att växla mellan borrhammare till mejselhammare. AEG:s borrhammare har riktigt bra vibrationsdämpning vilket underlättar långa arbetspass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.