tisdag 22 september 2015

Grano hämeenkatu

Tältä sivulta löydät Turun Lemminkäisenkadun toimipisteemme yhteystiedot. Palvelumme ovat saatavilla valtakunnallisesti eri paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.


Pysyvään tai vaihtuvaan käyttöön. Nopeasti, monipuolisesti ja luotettavasti. Nopeat painotyöt onnistuvat odottaessa. Grano on graafisen alan markkinajohtaja Suomessa.


Se valmistaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja, jotka helpottavat sekä kehittävät asiakkaiden liiketoimintaa. Granon palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti eri paikkakunnalla. Lähde: Fonecta-konserni. Laadukkaat ja monipuoliset painopalvelut. Grano Oy on tietoteknisesti hyvin kehittynyt arkkioffsetpaino, joka tarjoaa korkealaatuiset painopalvelut.


Valmistamme korkealuokkaisesti . Markkinajohtaja Grano Oy osti painotalo Oy Fram Ab:n. Graafisen alan markkinajohtaja Grano Oy keskittää toimialaa ja on ostanut painotalo. Grano Oy työllistää noin 8ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on noin miljoonaa euroa.


Grano toteuttaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja, jotka helpottavat. Paino- ja tulostuspalveluja tarjoava Grano ja Turussa pääkonttoriaan pitävä paino- ja digitointialan palveluyritys Multiprint ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestään. Sisältö-haun tulokset hakutermillä MULTIPRINT OY HÄMEENKATU HYVINKÄÄ. Ruukinmestarintie 5- Espoo - (katso kartalta).


Komeetankatu Espoo - (katso kartalta). Paroistentie Hämeenlinna - (katso kartalta). Voimatie 1 Joensuu - (katso kartalta). Uno Savolankatu Jyväskylä - (katso kartalta). Vehkakatu Jyväskylä - (katso kartalta).


Joskus opettaja jakaa materiaalia Moodlessa. Kun haluaa kopioida jotain, se onnistuu kopiokoneilla. Me valmistamme digi-ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja,helpottamaan sekä kehittämään . Farina di grano tenero tipo “00” vehnäjauho, kg. Leivontajauho Italian Anconasta. Tuotettu ja jauhettu Italian Anconassa.


Hämeenkadulla Grano (entinen multiprint). Vehnäjauho ”tipo 00” 10kg. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Julkaisija: Kirjallisuudentutkijain Seura. Päätoimittaja Paula Sjöblom paula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.