måndag 28 september 2015

Kampanj el

Som kund hos LF Norrbotten erbjuder Luleå Energi dig som inte redan är elkund nu ett prova-på-avtal på ett år. Vattenkraft från Luleälven ingår utan kostnad. Jämför elpriser och elbolag.


Byt elbolag till bästa elpris från Sveriges elbolag. Vi bjuder på Heltrygg under första månaden!

Få dina CashPoints och se din nya förmånliga . Ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Välj grön el nu - vi bjuder på årsavgiften! Som ditt lokala elbolag värnar vi om människor, miljö och framtiden med 1 förnybar el. EuroBonuspoäng på din el ! Skånskt elbolag med lokalt engagemang.


Perfekt för dig som gillar att resa lika mycket som att göra en bra affär! Köp din el till vårt rörliga inköpspris i hela tolv månader - 1procent förnybart!

Håll dig uppdaterad på våra aktuella kampanjer - DonkenDeals, DonkenMeals och Nyheter. Vi har erbjudande som passar alla, hitta ett för dig här! Nu kan du köpa el till inköpspris. Endast 5avtal, först till kvarn! Blå El kommer från vattenkraftverk som har miljögodkännanden utifrån de senaste europeiska miljökraven.


Det vill säga 1 vattenkraft med nästan inga miljöutsläpp från produktionen. Du får ett förmånligt rörligt elavtal utan bindningstid till samma pris som vi köper in den för, utan påslag. Elen är hållbar och kommer från vår egen vind- och vattenkraft. Ett avtal som är bra för både dig och miljön. Rörlig elcertifikatsavgift.


Vi använder cookies i syfte att följa upp och förbättra webbplatsens utformning och innehåll. Person- eller organisationsnummer ( ååmmddxxxx) eller ditt valda. Ditt valda eller kundnummer (finns på din faktura). Här kan du se våra pågående kampanjer. Det motsvarar kostnaden för ca månaders varmvattenuppvärmning i ett hushåll med värmepump.


Vi erbjuder en mängd kampanjerbjudanden i butik. Under hösten har vi ett kampanjerbjudande tillsammans med vår kvalitetsleverantör LVI.

Vi hyr ut vår väska med kärnlinjerande fibersvets för er som vet hur en sådan fungerar. Har man inte tillgång till 230v där det ska svetsas så är det inga problem. I väskan finns ett uppladdningsbart batteri med billaddare. Ett fulladdat batteri orkar . Svensk Energi uppmanar sina medlemsbolag att sluta informera kunderna om hur man sparar el. Deras kampanj går på tvärs mot EU och Energimyndigheten, skriver vi tillsammans med företrädare för miljö- och bostadsintressen i en debattartikel i Dagens Nyheter.


Med SverigesEnergi får du elen till inköpspris – alltså samma pris som elen köps in för. Det enda som tillkommer är en låg månadsavgift baserad på din årsförbrukning. Erbjudanden från Elgiganten.


Byter du till SverigesEnergi idag får du 5kronor att handla för hos Elgiganten – som rabatt eller . For english version - click here. Elavtalet - vårt mest populära elavtal El till inköpspris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.