tisdag 22 september 2015

Torra skämt bilder

En samling torra skämt som verkligen får dig att trilla av stolen av skratt. Sveriges roligaste sida som är fylld av många timmars skratt och galenskap. I dag är det internationella skämtdagen.


Vi har därför samlat våra absolut torraste skämt och ordvitsar. Skrattar du åt fler än två har du officiellt torr humor. Det krävs en riktigt torr människa för att skratta åt de här usla skämten.

Vem vinner i schack – Bush eller Osama Bin Ladin? Det gör Bin Ladin eftersom Bush saknar två torn. Mitt var att ösa ur mig massor av riktigt torra skämt under hela kvällens lopp, så att folk verkligen stör sig till döds på min tråkiga humor.


Lilla Ida: ”Vad var det? Vet inte vad de andra har fått, men det kommer tydligen att avslöjas efter ett par timmar. Ett exempel på vad jag kallar torrt skämt är Det sägs ju att orientering ska vara en . För det första så är det här inga dåliga skämt som radas upp, dom är bra.


För det andra så kan man inte skriva ett dåligt skämt helt lösryckt såhär. Dåliga skämt är situationsanpassade.

Den här hissen går fort. Otroligt roligt skämt i rätt situation. Om du har torr eller dålig humor så är det här ett ställe för dig! Gäst: Men det här smakar ju kanin. Hovmästaren: Det är kanin.


Vill du höra ett halvsexigt skämt ? Skriv ner era torra roligt skämt här :D typ som Hur många indianer får det plats i ett träd? Ge mig några torra skämt. När missionären drog ett skämt för kannibalerna skrattade de inte inte med honom, utan åt honom. Jag vet inte enligt bilden ska det bli en tupp.


Pojkvännen bestämmer sig för att gå över . Kolozzeum Forum - Sveriges största. AlexGBG är inte uppkopplad. Sög faktiskt ganska hårt. I denne kategori hittar vi skämt som handlar om hur dumma de är och samtidigt är skämten ibland perversa och torra.


Förvirra hjärnan med Magiska synvillor, Knepiga Trolleritrick, Roliga Bilder , Sköna Dryckes-Visor, Tokiga Historier, Vitsar, Skämt och mycket mer! Behöver du förslag för torra skämt ? Då har du kommit till rätt ställe.

Här finns en stor samling av torra skämt som kommer få dig att skratta. Att lyfta på benen när frun dammsuger. Varför går en psykisk analys mycket snabbare för män än för kvinnor?


Vad är det för skillnad på en man och E. När det är dags att gå tillbaka till barndomen är männen redan där. Vad sa Gud efter att han skapat . Har samlat ihop en bunke dåliga alternativt torra skämt , änjoj. En fiskare fick en gädda på tre kilo. Vad hände han som svalde en lampa. Vet du varför bagaren inte hade recept?


Jonatan Jonasson och Glenn Hysén drar torra skämt och ordvitsar för varandra, men de får inte skratta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.