onsdag 23 september 2015

Mötesplats korsord

Korsord och Alfapetfantaster! Här får du hjälp direkt i Sveriges största korsordslexikon! A till Ö eller skriva in ett ord i sökrutan för att hitta synonymer till det ordet.


Sök efter synonymer till. Klicka på orden för att visa synonymer. Synonym till mötesplats på bokstäver.

Hittade du inga ord som passade? Du kan också söka på. Copyright korsord -hjalp. Sitter och kämpar med detta kryss. Vill ha det till MOT men får det inte att stämma.


Slutligen L en av de gamla amerikanerna. Genom att klicka på knappen Kontrollera får du veta om du har skrivit något ord fel. Kategori: Allers Namn: vanessa.

Du tävlar endast mot dig själv, du kan inte skicka in detta korsord. Nya mötesplatsen slår upp dörrarna. Det är ingen ungdomsgård utan mer en kreativ mötesplats dit man kan komma och utbyta idéer. Denna artikel är en del av vårt Plusmärkta innehåll.


Plus ger dig tillgång till hela . Eva Karlsson sjunger och spelar kl. Din lust styr vad du vill delta i oavsett om det är korsord , lustfylld dansträning eller att sjunga i kör. Du är med och bestämmer aktiviteterna. Det är lodrätt och vågrätt, klurigt och roligt i Stadsbibliotekets korsordshörna dit trogna besökare återvänder varje måndag.


Varje mötesplats har en arbetsgrupp som årligen väljs vid ett stormöte. Mötesplats med korsord i fokus. Hör av dig till mötesplatserna om du vill vara med och engagera dig. Som frivillig kan du till exempel hjälpa till i kaféet eller leda någon aktivitet.


Träffpunkten tillhör Postiljonens vård och omsorgsboende. Vi håller till i caféet där vi har gott om utrymme till måltider och aktiviteter. Vid aktiviteter som dans, musikunderhållning etc. Det finns pennor, mandalamålning, korsord och ljudböcker för alla som vill komma ner till oss.


Nicolaigården - en diakonal mötesplats.

Aktiviteterna är i Råby centrum om inte annan plats anges. En öppen verksamhet utan fasta programpunkter. Kom på kaffe, smörgås och fika till självkostnadspris. Sitt ner och samtala med varandra eller läs morgontidningen, lös korsord , spela spel eller helt enkelt bara va. Tillgång till dagstidning.


Möjligheter till studiecirklar finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.