onsdag 23 september 2015

Yh utbildningar skåne 2017

Här hittar du eftergymnasiala utbildningar i Sverige och utomlands. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med skolan eller utbildningsanordnaren. Du kan hitta din utbildning genom att söka på kombinationer av kategori, plats, utbildningstyp . Hitta din utbildning på AllaStudier.


Läng takt och eventuell kostnad för utbildningar kan variera inom kategorin yrkeshögskola. Du hittar mycket information om skolor i Skåne län på utbildningsanordnarnas egna sidor här på Allastudier.

Du finner ytterligare information om yrkeshögskola på vår avdelning studiefakta. Yrkeshögskolans officiella webbplats. Vi hjälper dig finna din yh - utbildning efter plats eller ämne! En yrkeshögskoleutbildning genom Folkuniversitetet ger dig professionell kompetens inom ett yrkesområde där efterfrågan på personal är stor och samarbetet med branschen är en viktig del. Representanter från företag och organisationer är med och utformar alla yh - utbildningar.


Alla yh - utbildningar innehåller en . Klicka på de olika länen för mer detaljerad information. Diplomerad personlig mental tränare, PMT Vill du jobba med att stärka människors fysiska och psykiska… Kompetensutveckling. Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att försörja arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid.

Vårt huvuduppdrag är att ansvara för frågor som rör yrkeshögskolan i Sverige. Utöver detta ansvarar vi för konst- och kulturutbildningar, tolkutbildningar inom folkbildningen och kompletterande utbildningar. Du som är reservplacerad vid ledningsgruppens antagningsbeslut kan följa din . Möbel- och inredningssnickare . Osby Under studenten i fjol möttes lärarna på Ekbackeskolans svetsutbildning av en del sorgsna miner. Många som sökt in till programmet hade gjort så med förhoppningen om att även gå den yrkeshögskoleutbildning som tidigare funnits på skolan men som lades ner under deras skolgång. Läs mer länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


YH - utbildning för nyanlända redovisningsekonomer – pilotprojekt i Skåne. Newton utbildar i branscher som efterfrågar arbetskraft! Djursjukvård med röntgenkompetens. Sökande på reell kompetens . De flesta utbildningar varvar teori med praktik ute på en eller flera olika arbetsplatser, så kallad LIA (Lärande i arbete).


Detta gör att studenterna kan. Du söker direkt hos oss på Lernia – välkommen med din ansökan! Så är det att studera på yrkeshögskola hos . En trevlig blandning anpassade just för dig. Nackademin är Stockholms största anordnare av yh - utbildningar och ky - utbildningar och närheten till näringslivet kommer prägla din studietid hos oss.


Till varje utbildning finns en aktiv ledningsgrupp som till största del består av arbetsgivare, detta för att säkerställa kvalitet och rätt innehåll. Stort intresse på Öppet Hus.

Hvilan Utbildnings gymnasium har genomfört sina första Öppet hus för säsongen, både i Stockholm och i Skåne. Det var två välbesökta evenemang med cirka 1besökare på varje ort. Bo i Piteå men studera i Stockholm, Örebro eller Göteborg. Du behöver inte flytta till annan ort för att gå din drömutbildning. Ta gärna hjälp av studie- och . Marknadskommunikation , Yh -poäng.


Information och ansökan under fliken enstaka kurser. Nu kan du söka en utbildning där du blir efterfrågad i Skåne , övriga Sverige och faktiskt över hela världen! Akademi Båstad Yyrkesvux erbjuder nu .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.