torsdag 24 september 2015

Färgade hjulmuttrar

DDESIGN-Din motorsportbutik på nätet. Med Sveriges snabbaste kundtjänst hjälper vi dig att hitta de delar du söker efter. Hos oss hittar du endast välkända varumärken inom styling, tuning, bilvård och fälgar. Hjulmuttrar med intern fattning som passar fälgar med små hål för hjulmuttrarna.


Dessa hjulmuttrar har graders kona, och passar de flesta japanska bilmodeller. Välj vid beställning eller ange bilmodell!

Levereras i pack med verktyg (nyckel) . Produkttyp: Hjulmuttrar. Status: Begränsat lager, Kontakta oss. Set om varav 4st är Låsmuttrar.


FD Time Attack EVO III FD EVO VIII Widebody FD EVO VI TME Wrc FD EVO V RS Lhd Customracing FD EVO IX RS Sportclass FD EVO IX RS BLUE. Nästan så man funderar på att konvertera till hjulmuttrar istället. Finns ju så mycket mer att välja på då.


Ramon skrev: Svarar på min egen tråd då jag hittade ett ställe som säljer färgade hjulmuttrar.

Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Vi är även en ledande leverantör av hjulmuttrar för lastbilar, bussar, trailers samt fälgar och andra stylingprodukter. Under åren har vi byggt upp en stor generell expertis kring allt som rör lastbilshjul. Denna kunskap omsätter vi dagligen i praktiken genom råd och stöd till våra kunder.


Oavsett om det gäller muttrar, centrering . Som rubriken lyder letar jag om lite vackrare hjulbultar till min bil. Har sett lite olika varianter: eloxerade, insexskalle, längre etc. S Någon som vet någon återförsäljare av sånna? Jag har sett de som finns på Ebay, men gärna i Sverige.


Hjulbultar , hjulskruvar, hjulmuttrar , slingerbultar, pinnbultar…det sägs att kärt barn har många namn, vilket innebär att vi svenskar måste fullkomligt älska hjulskruvar. För det är vad de egentligen heter, skruvarna som fäster hjulen i bilen. I definitionen av en bult ingår att den inte har några gängor, vilket skruvar ju har. Vill köpa stycken röda eller svarta hjulmuttrar till EK:n. Har ni eller om ni kan ta hem åt mig så är det.


Biltemas, dom är mest prisvärda. Färgade aluminium JDM brickor för bilstyling.

Stjärna (1st) (jdmWs, ) - Passar oftast till skyltskruvar, skärmar, motordelar, m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.