fredag 20 januari 2017

Appar barn gratis

På denna sida tipsar vi om gratis appar för barn. Tipsen uppdateras dagligen och de senaste bästa tipsen ligger alltid först i respektive lista. Vi rekommenderar endast appar som vi testat och gillar. Observera att tips om billiga iPad- appar ligger på separat sida.


På Pappas Appar hittar du roliga och lärorika spel för barn.

Testade och godkända av föräldrar och pedagoger. I appen Visor med Doreen kan de minsta utforma musik i lekens form, och det finns förstås även en speciell Play-app för alla barnprogram. Precis som alla andra SVT:s tjänster är apparna gratis och helt fria från reklam. Nov Speciellt inte för barnen, där det fullständigt dräller av mediokra appar som är ” gratis ” men sedan inte ger mer än några minuters pysslande innan betalväggen dyker upp med sitt skräniga tjat. För vuxna kan freemium vara irriterande, men för små barn är det helt obegripligt varför de till exempel inte kan . Jul Lite svårstyrd för barn under år men ofta stor favorit hos föräldrarna.


Låter teckningarna få liv, då former, figurer och linjer böjs, vrids och vänds när du vänder och vrider telefonen.

Vi recenserar nya appar (utan köp inuti) i varje nummer av Vi Föräldrar. Sep Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Spel För Barn - Barnspel appar. Alla pussel har varierande svårighetsgrad och är utformade för att både vara roliga och uppmuntra ditt barn att förbättra sitt logiska tänkande. App för barn är en rolig och lärorik app för barn i åldern 0-år! Men vad spelar det för roll, när den är gratis plus att köp inuti appar INTE har stöd för familjedelning!


Ett spel för barn 1-år! Tittut för småbarn är ett roligt och lärorikt spel för barn i åldern och år. I bild och ljud ges här små barn möjligheten att lära sig tala svenska på ett roligt och interaktivt sätt. En uppsjö av bilar, djur och musikinstrument finns att bekanta sig med i detta spel för barn för och åringar. Ibland kan man få light-versionen gratis.


Det finns även ett stort utbud av gratisappar. Bland annat pekböcker och memory som är hur kul som helst! Tipsa gärna oss om dina bästa appar för barn längst ned på denna sidan!


Happi Papi - Happi läser. Nov Appar för lärande - recenserade av lärare.

Alltid kopplat till läroplanen. Välkommen till Spel För Barn - en rolig och lärorik app för barn på svenska! Spel för barn innehåller pussel och spel, allt i samma app. Alla pussel i detta gratis barnspel har varierande svårighetsgrad och är utformade för att både vara roliga och uppmuntra ditt barn att . En samling med spel för barn i 3-års åldern som bidrar till att utveckla logik, kognitiva funktioner och spatial intelligens. Brevbäraren - Hjälp Igelkotten att leverera ett brev till rätt hus baserat på den angivna adressen.


Labyrint - Hitta vägen till ett hus inne i en labyrint. Sudoku ( med bilder ) - Fyll de tomma cellerna i . Wow, du har verkligen valt rätt, du har valt ett Barn Utbildning Spel som dina barn kommer att älska. Spelet gör dom glada och nöjda, får dom att skratta kanske så mycket att dom kiknar. Du har även fått en produkt som ger en viss undervisning men på ett lätt och lekfullt sätt.


Perfekt att barnen får lära sig något samtidigt som. Denna roliga ansökan innehåller matcher avsedda för barn. Reviews of Gratis och prissänkta appar för barn Stockholm, Sweden.


Här har jag bara listat några få av apparna som jag har i min padda. Jag brukar skilja på spelappar och på öppna appar. Spela Disneys spännande urval av de bästa gratis onlinespelen från alla dina Disney-favoritserier och filmer!


Här tipsar vi om appar som har med barnböcker att göra - och kanske några andra också. Appen är på engelska men boken finns på svenska - Ljusflickan - så låna den och läs också. Om boken: Vid havet finns en fyr som vaktas av en ensam björn. Dec Stockholms Stadsbiblioteks barnapp Bibblix är en resurs för små bokslukare i åldern - år, men inte utan käppar i hjulet. Att hitta rätt är inte det allra enklaste.


Vissa appar är mer av typen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.