fredag 27 januari 2017

Oljesug mekonomen

I Mekonomens butiker och e-handel online finns bildelar, reservdelar och biltillbehör till din bil. Din sökning gav inget resultat. Pröva att söka igen eller navigera dig fram. Alltid supersnabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

I vår tillbehörskategori Olja finns i första hand högpresterande motorolja från Lucas Oil, typisk racingolja. Det här är produkter för dig som vill få ut mer av din bil, inte minst i tävlingssammanhang, eller har en äldre klassisk motor som en V8: a. Vill du ha mer traditionell olja så hittar du det i vår kategori Motorolja. För enkel påfyllning eller uppsugning av transmissionsolja, motorolja och växellådsolja. Genomskinlig behållare med tydlig gradering för enkel avläsning. Köp OLJESUGPUMP - OLJESUG hos Skruvat - 5kr.


Olje och bränsletillbehör med orginalkvalitet. I vår Mekonomenbutik hittar du ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Vare sig det gäller bilar, motorcyklar, båtmotorer, stationära motorer eller industriella maskiner behövs det ibland en oljesug , säger Bert.

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja som servar din bil. Var snäll mot miljön - Regelbunden service med servicesatser anpassade efter motorns behov, eller utfört. Tänk på att inte tappa ner nått i motorn bara. Här har du en guide för bytet, du behöver oljesug och termometer med utomhusgivare: Funkar oljesug trots kall olja? Här diskuterar vi Biltemas varor!


Vi lämnar års funktionsgaranti på våra bildelar. Köp bildelar online eller i butik. Skodaverkstaden säger att det är okej, bilen meddelar själv när den skall bytas. Hur tillförlitligt är detta? Pluggarna sitter troligtvis under traktorn.


På Biltema kan man annars köpa någon slags oljesug till båtmotorer. Kanske fungerar på en MF från också. Alla grejer ser lika ut. Till oss är alla bilar välkomna, nya som gamla! Med kunskap och utrustning utför vi service och reparationer på de flesta bilmärken - prisvärt och tidseffektivt.


Nybilsgarantin gäller fortfarande om du servar och reparerar din bil hos oss. Köp inte för billigt de blir ofta bara problem med veka slangar, oljespill och en massa jobb. Jag köpte en manuell mässingspump med schyst slang på Mekonomen.


En oljesug har en slang som du stoppar ner i tanken och suger upp oljan med.

Sist jag skulle lufta en koppling behövde jag en oljesug , är det samma tillvägagångssätt på denna? Mekonomen Bilverkstad är en märkesoberoende bilverkstadskedja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.