torsdag 26 januari 2017

Däckskifte göteborg

Vi har DROP-IN för däckbyte alla dagar i veckan, ingen tidsbokning behövs. Ni hittar oss på Transportgatan 19B vid Coop Forum. Stationens datum är: Vår: mars - maj.


Endast kontantfri betalning . Dags att byta däck på bilen!

Däck i Väst är ett flexibelt och serviceinriktat däckhotell med däckförvaring i Göteborg som erbjuder allt inom däckservice. Din däckverkstad i Göteborg. Boka däckskifte hos oss - få tid till annat! När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav. Mölndals Däckservice erbjuder allt från bilservice och reparationer till däckbyten samt däckförvaring på vårt däckhotell.


GP:s jämförelse av elva olika däckfirmor, visar dock att priserna för byte och däckförvaring skiljer sig stort i Göteborg. Från 5kronor hos A-däck i Gunnilse till det dubbla hos Euromaster på Gullbergs strand. I genomsnitt kostar det dock drygt 7kronor för skifte och förvaring under en säsong.

Vi hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. I vår däckförvaring, kan du lagra dina däck svalt, mörkt, torrt och . Vi förvarar dina däck och när årstiden säger att det är dags så sköter vi skiftet åt dig. Vi säljer, monterar samt balanserar däck och fälgar från ledande fabrikat till personbilar och lätta lastbilar. Vårt mål är att ha bra priser . Kom då till Göteborgs Däckcenter. Vi är specialister på däckbyten, service och förvaring.


I mer än år har vi bytt däck och vi sätter kvalitén framför kvantitén. Vi ser till att dina däck är funktionsdugliga och i bra skick så att du kan åka säkert på vägarna. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Mechanum - din däckverkstad i Göteborg och Malmö. Autopoolen - Sveriges ledande fälgspecialist - fälgar, lättmetallfälgar, stålfälgar, aluminiumfälgar, plåtfälgar, fälg.


Däckimporten är anslutna till Autoexperten och utför service och reparationer på din bil, samt Ac service. Två st jourbilar står tillförfogande för utryckning vid däckjour och AC Service i Göteborg med omnejd. Ta det säkra före det osäkra och byt däcken i tid hos Mekonomen. Ordinarie pris 8kr, din deal: 3kr.


En fullserviceanläggning för din bil på Hisingen i Göteborg.

Däckskifte , tvätt av däck och månaders däckförvaring. Drive-In däckverksta däckbyte, fälgar, bilservice, bilförsäljning - nya och begagnade bilar - och allt inom bilglas. Byta Däck , däckbyte på Hisingen Backaplan. Sommar- och vinterdäck hos Vianor - specialister på däck och bilservice!


Stort utbud av däck och tjänster så som däckbyte. Handla online i vår nätbutik! Vianor Göteborg , Mölndal ett komplett sortiment av bil service och däckrelaterade tjänster. Här hittar du ett omfattande utbud av olika tillverkare av sommardäck, dubbdäck, alla Dubbfria däck och vinterdäck.


Vår däckverkstad ligger i Grimmereds industriområde intill Järniabutiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.