torsdag 26 januari 2017

Backkamera husbil

Allt fler söker efter enklare lösningar som underlättar vid parkering av större fordon. Har du en husbil så kan du säkert känna igen dig i att parkeringen ibland kan bli en långutdragen manövreringsprocess. Idag finns det en hel del bra backkameror som man kan . Vårt sortiment består backkamerasystem från Waeco PerfecView samt trådlösa backkameror till rätt pris!


Trådlös digital överföring ger stabilare signal och längre räckvidd. Perfekt för bilen, husbilen, husvagnen eller för övervakning i hemmet.

Upp till 1m räckvidd. Behöver endast kameran som skall ha bländskydd och. Att backkameror har gjort backandet med såväl husbilar som husvagnar lättare är väl de flesta överens om idag även om inte alla har skaffat sig. SIDOKAMERA TILL W1INKL. Känns din husbil otymplig och du har svårt att se vad som är bakom?


Svårt att se när du backar med din husbil ? En backkamera husbil underlättar resan och minskar stressen av att inte se bakåt. Du beställer enkelt din nya backkamerasystem online hos oss på J. Oavsett om du är ute efter en enkel monitor med backkamera till familjens husbil eller vill utrusta ditt arbetsfordon med ett riktigt stryktåligt backkamerasystem har vi lösningen för dig.

Vi på NKM är specialister på backkameror med mångårig erfarenhet och erbjuder ett brett sortiment av backkameror och backkamerasystem . Var kan man köpa en backkamera till husbil till bra pris och få den monterad. Inte Waeco med hutlöst högt pris. Det kann köpa genom husbilsfirman duköpte . Backkamera på en Rapido 785F.


På min bil sitter det back-kamera men jag brukar inte titta så mycket i den, men vad jag kan säga efter många år i olika entreprenadmaskiner med backsystem, köp med färgskärm. Finns det kabelkanaler man kan använda? Gör backningen med bilen, husbilen eller lastbilen enklare - nu har det äntligen kommit en backkamera som både är trådlös och störningsfri.


Stör varken andra kameror, Bluetooth eller belysning. Mycket lätt att koppla och installera, allt som behövs är st. Monterat backkamera från Biltema.


Visst ser man bakåt men inte mycket mer än så - Jag kan i varje fall inte omedelbart avgöra avstånd. Färgåtergivningen är dock rolig. Får återkomma efter en . Om du har en längre husbil än meter är nästan en backkamera ett måste.


Kostnad sparar du in på första självrisken du måste betala när du står utan din husbil hela semestern när bak rampen gått sönder. Båda versionerna har givetvis sina fördelar. Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör.


Välkommen till PriceRunner!

Med en backkamera får du riktigt bra koll på allt som händer runt ditt fordon, och slipper onödiga plåtskador på din och andras bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.