måndag 23 januari 2017

Kumho däck test

Bästa vinterdäcken i nytt stort test. De dubbade och odubbade vinterdäcken kompletteras med test av odubbade vinterdäck för mellaneuropeiska vägar. Blizzak LM-EVO är även det ett däck för SUV men är mer ett allround- däck med minskat rullmotstånd för ekonomisk körning.


Blizzak Spike är Bridgestones dubbade däck som nu går in på sin tredje säsong. KUMHO har med fem vinterdäck i årets topplista.

Winter Craft Ice var förra . Kumho Däck är idag en av världens största tillverkare av däck och är en del av en större koncern som omfattar ett internationellt flygbolag samt byggföretag. Kumho har fabriker i Korea, Kina och Vietnam som årligen producerar knappt . Letar du efter däck från Kumho ? Vi erbjuder alla Kumhos utmärkta däck , både sommardäck och. På denna sida presenterar vi de bästa dubbfria vinterdäcken. Bra dubbfria däck är effektiva på många vinterväglag.


Vilket däck har bäst väggrepp, pris och är tystast?

Köp rätt däck till din bil. Se här vilket som vunnit Bäst i test ! Välj däck efter det underlag du kommer att köra mest på! En tusenlapp kan skilja mellan superbra däck och farliga - ett liv är värt mycket mer.


Klicka här och följ länken . I årets stora test av vinterdäck, både dubbade och icke-dubbade friktionsdäck, ingår följande däck , listade i bokstavsordning och indelade efter däcktyp: Dubbdäck. Diskutera: Vilka däck väljer du? Betyg finns under rubriken ” Körning torr väg” och omdömen i kommentarerna för varje däck.


Vissa har utmärkt grepp och styr bra även i extrema situationer. Andra är direkt livsfarliga. Aftonbladet har testkört olika vinterdäck, både med och utan dubb. Här är resultaten i årets största och mest . Sedan kan man väl säga att kvaliten på Kumho är si å så vad jag har läst, vissa säger de är helt ok å andra säger tvärtemot.


Men de jag vill veta är om de är en sådan skyddskant på däcket? Ivalo kan vi testa däck när som helst på året. Robert Collin har testkört vinterdäck – här är hans betyg, däck för däck.


Ett utförligt test som görs på ett däck ger mera information om däcket och dess egenskaper, det är skönt att veta att man köpt ett bra däck som är tyst, säker,.

Nokians däck kammade hem full pott i alla delmoment på både snö och is, så det rådde ingen tvekan om att titeln ”bäst i test ” tillhörde dem. Däcket är lätt att kontrollera, och styrförmåga, bromsning och acceleration är . Till skillnad från dubbdäck så har dubbfria däck , precis som namnet avslöjar, inga dubbar. Dubbfria däck förlitar sig istället på sitt särskilt utformade mönster för att ge ett så bra grepp som möjligt på vinterväglag. Mönstret är bredare än det på sommardäck så att snö ska kunna leta sig in i spåren och packas . När alla tester är genomförda kan vi konstatera att Kumho. Inte heller Bridgestone Turanza tillhör tätgruppen i detta test , trots toppresultatet i kurvgrepp på våt väg.


Uniroyal är ett däck med tydlig fördel när det är blött, det excellerar i vattenplaningstestet och. Det finns däck på marknaden som är sämre än de sämsta i deras tester. Vinterdäcken - de är sämst i test.


Och tänk också på att dubbdäck är bättre än. Alla tester, granskningar och omdömen om alla däck finns tillgängliga på rezulteo. Som vanligt börjar media skriva ut vilka testvinnarna är i deras däcktester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.