onsdag 25 januari 2017

Spelbutiken retro

Välkommen till Retrospelbutiken. Hos Retrospelbutiken hittar du massor av gamla klassiker till NES, SNES, Dreamcast, Playstation, Sega mm. Vi köper alla dina gamla TV-spel.


När skickar ni min beställning? Vi behöver ha din beställning senast kl måndag eller onsdag, och senast klockat på fredagar.

Om vi har det, och produkten finns på lager, så skickas beställningen normalt sett samma dag, om det inte är för stor belastning på vårt lager. Observera att vi endast skickar på måndagar, . Varför skall spel vara så dyra? Så startade de första tankarna om Spelbutiken. Det måste kunna göras billigare! Fyra unga män satte sig ner för att skapa ett alternativ till de gamla butikerna som aldrig ställde frågor om.


Många butiker kan vid första ögonkastet se billiga ut, men plötsligt är priset nästan fördubblat på grund av avgifter och höga fraktkostnader.

Vi gör det lätt för dig. Alla våra priser är INKLUSIVE FRAKT. Var uppmärksam på att vissa andra butiker tar upp till 79kr i frakt. Ursprungligen postat av Joewel. Dom har en butik för begagnat och en för nytt som jag uppfattat det: Begagnat - Spelbutiken retro.


Detta är en avdelning av Spelbutiken. Vi vill gärna glädja våra goda kunder, så därför får du Spelbutiken. K CPU8GB ddr364-bitGeForce GTX 560DirectX . Bra spel försvinner aldrig, du hittar dem på Retrospelbutiken. Det ena utesluter förstås inte heller det andra, utan man kan väl spela den lokala spelbutiken om så önskar, ändå prova betting nätet 5. Handla billigare med kampanjer Du hittar även fler hos oss datorer. Utropspris 1kr högtalaren . För några år sedan kunde jag hitta retrospel i mängder.


Att återfinna ett av mina gamla favoritspel var aldrig något större problem då både spelbutiken. Idag har de inte det och jag står nästan utan hjälp.

LEGO Dimensions: Level Pack - Retro Games. Så var kan man få tag på retro idag? För två veckor sedan öppnade en ny butik för spelintresserade på Torggatan. Butiken drivs av Catta Lindhé och maken Jerker Hagström som har varit i spelbranschen länge. Ett upparbetat kontaktnät möjliggör att den nyöppnade spelbutiken kan ha ett stort sortiment av äldre spel, från Nintendo 8-bitar till . Rabattkupongerna är gratis och noggrant testade.


Retro spelbutiken , som kan spara för dig och du kommer att betala mindre på Retro spelbutiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.