fredag 20 januari 2017

Mest förlåtande drivern 2017

Här är årets bästa drivers – testade och betygsatta. Svensk Golf har testat och. Men även vad händerna känner. Vilken känsla förmedlar klubban?


När träffbilden sviktar, hur mycket kostar det i längd och spridning? Här får du allt du behöver veta om årets hetaste drivers !

Wow, snacka om att jag vågade gå på bollen med den här drivern. Spelbarhet: Ihop med ping G är taylorMade Mpremiumklassens mest lättspelade och förlåtande driver. Väldigt förlåtande och lättslagen driver med offset, vilket uppenbart kommer att hjälpa många spelare.


En positiv överraskning trots lite enkelt och budgetliknande utseende jämfört med Cobras övriga drivers. Levererar höga slag mest hela tiden. Callaway menar att Epic Sub Zero är deras mest förlåtande tourdriver hittills, med ett MOI-värde som är procent högre än hos föregångaren Alpha 816.


En kompaktare form och flyttbara vikter istället för viktskenan skiljer den från sin syskonmodell. I övrigt är Jailbreak-teknologin densamma. Mest förlåtande Ping G.

Callaway Xr 1 Cobra FCallaway Fushion Bäst totalen förlåtande och längd = King f Ping G, Callaway x16. Och lite andra roliga klubbor. I år hade vi bland annat drivers med olika skaft, säger han till Golfing. Att hitta den perfekta drivern är absolut ingen lätt match i utrustningsdjungeln ute i shopparna. Många föll pladask för TaylorMade M som i alla konfigurationer och för alla spelare gick långt och var mycket förlåtande.


Föga förvånande, alla tillverkare hävdar att deras driver går längst och är mest förlåtande etc. Utöver Alec´s Golf breda sortiment av damdrivers finns möjligheten att provslå våra demoklubbor på vår fina utomhus range. King Fär en av Cobras längsta och mest förlåtande drivers , med inbyggd sensor i greppet och åtta justerbara loft. COBRA MAX DRIVER Golf just got easier Cobra Max drivern är Cobras längsta och mest förlåtande driver för spelare som har lägre sving hastighet.


En stort 460cc Titanium huvud med låg profil och offset ger en hög och rak bollbana för alla som har problem med slice och vill träffa fler fairways. Nya BB Fusion driver är Callaways mest förlåtande driver någonsin. Tack vare nya materialkombinationer i huvudet, med komposit med tredimensionell kolfiberarmering och ett nytt titaniumchassi, har vikten fördelats för att ge maximalt vridmotstånd samt extra lågt placerad tyngdpunkt för lägre spinn.


Hur som, spelar idag på cirka 7-i hcp och. Vill gärna ha en relativt förlåtande driver men fortfarande behålla känslan av en bättre driver. Drivern är ofta den roligaste klubban I bagen att slå med detta tack vare att den går längst av alla.


Något som vi golfare gillar. Men för att kunna slå de där långa härliga raka slagen gäller det att ha en klubba som passar för just dig. I dessa artiklar ska vi därför ta upp olika saker att tänka på när det gäller denna klubba.


Det 5cc stora huvudet gör drivern mer förlåtande vid felträffar än golfklubbor med mindre huvuden.

Den ger också mer längd från tee då den titaniumförsedda träffytan också överskrider USGAs maximalt tillåtna COR-värde. Power Play Juggernaut är en golfklubba för den som vågar ta ut svängarna och . Längd med Förlåtande Egenskaper. Det 4cc päronformade klubbhuvudet ger extra längd med förlåtande egenskaper.


KING Fmed CNC-fräst träffyta ihop med 360˚ Aerotech design får du COBRAS smartaste, snabbaste och mest exakta driver någonsin. Oversize profil för att maximera de förlåtande egenskaperna. COBRA CONNECT En elektronisk sensor i greppet mäter och lagrar statistik för ditt spel med drivern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.