fredag 27 januari 2017

Teknisk säljare göteborg

I detta ärende samarbetar vi med Dreamwork. Indevex Watertech ABs logga. Poolia Malmö AB söker för Tormax i Hisings Backa. Göteborg , Västra Götalands län. Upplagt för dagar sedan.


See this and similar jobs on LinkedIn.

Vill du arbeta med teknisk . Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Det här är en helt ny tjänst, vilket innebär att du kommer vara med att forma rollen till vad som är bäst för både våra kunder och Swedol. Kunderna är främst byggentreprenörer . Vi på SalesOnly hjälper dig som är säljare, säljchef eller försäljningschef att hitta lediga jobb som passar dig. Välkommen med din ansökan! Duktiga säljare efterfrågas alltid eftersom försäljning är avgörande för framgångsrikt företagande.


All the jobs in Sweden on one website. Search for your next job online now.

Teknisk Säljare till FireSeal. Vi kommer oftast in tidigt. Sök efter nya Driven teknisk säljare-jobb. Verifierade arbetsgivare. Din profilFör att passa i tjänsten som.


Vi erbjuder dig en roll i ett . Utmaningar tar du till dig som en möjlighet att utvecklas i din roll. För att lyckas som teknisk säljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat dagar sen. Annons sponsrad av careerbuilder. Dina arbetsuppgifter som teknisk säljare består bland annat av offertarbete, projektförsäljning och projektledning.


Du kommer arbeta nära tillsammans med våra konstruktörer för att ta fram de bästa lösningarna, både tekniskt och ekonomiskt, till våra kunder. Du har erfarenhet inom byggbranschen som . EKOVENT grundades för mer än år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt personer verksamma med utveckling, . Vår nya säljare kommer att via uppsökande försäljning bearbeta VVS–installatörer och konsulter, samt VVS.


Vad tjänar man som teknisk säljare teknik och medicin? Du hittar även utbildningar relaterade till teknisk säljare teknik och medicin.

Nu förstärker vi vår säljorganisation och söker en teknisk säljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.