fredag 27 januari 2017

Bratteborgs gård

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 3miljoner.


Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Bilder från en vacker sensommarmorgon. Nyheter Nu känns det att hösten börjar göra intåg så smått.

Det var bara plus tre grader då jag begav mig ut klockan fem, en dimmig onsdagsmorgon i mitten av augusti. Det blev en bilrunda med stopp vid Mölnabron, Fängen, Krängshult, Kvarnaberg och slutligen . Låt inte kontantinsatsen sätta krokben för ditt bostadsköp. Temperatur, vin nederbör väglag och mycket mer väderinformation. Egendomen har en timrad huvudbyggnad som är av karolinsk stil. Den har tillbyggts senare.


Image may contain: people, people smiling, people standing . Korna mjölkas två gånger per dag i en så kallad mjölkgrop och mjölken levereras till Arlas mejerier. I ladugården går kor och ungdjur fritt, indelade i grupper.

Inom jordbruksdriften koncentreras verksamheten kring produktion . Inga fler över år är skrivna här. Lena Johansson i Vaggeryd har inga bolagsengagemang. Planeringen av mässans innehåll och teman är i full gång och idag har 2företag bokat sig på mässan.


Men trots att det är mer än ett år kvar till nästa skogsmässa lanserar mässteamet redan nu datum för kommande . På SkogsElmias sista dag träffades Sandahlsbolagens och Elmias ledning för att underteckna ett nytt avtal för framtida skogsmässor. Han lämnar efter sig ett företagsimperium. I dag bjuds allmänheten för första gången i Jönköpings län in till ett kosläpp för köttdjur. Normalt när vi pratar om kosläpp handlar det om att man släpper ut mjölkkossor.


No events in this location. Subscribe to the FREE enewsletter, Daily Timber News, for current national and international timber industry news. Daily Timber News archives . Bratteborgs Gård Gårdsstugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.