torsdag 26 januari 2017

Vedsäckar 60 liter

Minsta ordervärde är 2kr ex. Vedsäckarna säljs i 50-pack. Finns i flera olika storlekar. Storköpspris: Handla st 50-pack eller fler för 192:- (15 exkl. moms).


Småsäckar, storsäckar, stativ, packutrustning mm.

Snabba leveranser på vedsäckar - 1-dagar! Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Gulbrun nätsäck av bra kvalité.


UV-beständig vedsäck , ca. Förpackningar om 1st, pris per st. Engångsnätsäckar för ve l med snörstängning, för enkel hantering och förvaring. Pris exklusive moms och .

Passar till och l vednätsäckar. Stor nätsäck m: 1× 135 . Med hjälp av tilläggsmodulen ( 229) går det lättare att sätta veden i säckar. Varje vedsäck har en påsydd lapp med information och EAN kod. Säckarna har starka snören och har högt UV- skydd . Vedpressening för täckning av 1mnätsäck på pall.


Det svåra är att sälja dom till bra pris. Slutade med vedsäckar för ca. Nästan alla ville ha den hemkörd . MAX tippstativ av galvaniserad plåtlåda och målat underrede.


För snabb fyllning och paketering av vedsäckar. Från marken upp till plåtlådans botten är höjden ca 1cm. Stängd botten och passande att använda till säckkanal. Observera: Inte passande för säckkanal. UV-Stabiliserad vedsäck försedd med snörning.


Broschyr varmvattenberedare Drift skötsel.

Karta och vägbeskrivning. UV-stabiliserad vedsäck försedd med snörning. Rymlig säck som passar för transport av exempelvis ved. Sveriges största utbud av vedsäckar. Här hittar du vedsäckar från marknadsledande tillverkare.


Vi garanterar att du hittar en vedsäck som passar dig. Två män från Gästrikland misstänks ha slangat liter bensin ur en bil i Borlänge. Männen är i 20-årsåldern och åtalas nu vid Falu tingsrätt Bokspån grovt liter.


Laddar, vänta lite Trustpilot. Frakt 49:-Fraktfritt fr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.