torsdag 26 januari 2017

Trädfällning haninge

Ofta tillämpas sektionsfällning, vilket innebär att . Handens Skog AB utför alla sorters trädfällning. Våra kunder är kommuner och företag i Storstockholm. Om du önskar få träd nedtagna på parkmark som gränsar till din tomt fi nns möjligheten att skriva ett avtal med oss.


Avtalet innebär att du själv ser till att trädet fälls och riset forslas bort. Behöver ni hjälp med trädfällning i Haninge ?

Jämför och utvärdera trädfällare i Haninge ! Vilken trädfällare är billigast och bäst ? Begär gratis offerter här! Våra flesta kunder har vi i Tyresö, Haninge , Älta och Nacka. Vi kommer gärna hem till dig och titta på jobbet, för att du som kund skall få rätt pris och möjlighet att tillgodose just dina . Söker du experthjälp när det kommer till trädfällning Haninge ? Trädfällning Stockholm Tyresö. Då kan vi här på Stockholm Trädvård stå till ditt förfogande.


Välkommen att kontakta oss!

Gör även större avverkning som tex markröjning åt såväl företag som privatpersoner. Har ett bra samarbete med skogsmaskinförare. Ordnar borttransport av både stockar och ris om så önskas.


Höghöjdsjobb som att ta ner istappar snö sätta upp skyltar mm. Vi har säte i Haninge men jobbar över hela . Företagsinformation för trädfällning trädvård i Haninge med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Vi är trädfällare med stor kunskap kring säkerheten vid trädfällning. Med många års erfarenhet och skogsstyrelsens certifieringar. Vi arbetar främst i tättbebyggt område.


Vi genomför både traditionell trädfällning direkt från marken samt klättrande sektionsfällning av träd i svåra lägen och positioner. Det innebär att man klättrar med olika typer av professionell . Ansvarig Per-Olof Gunnar Murén år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Gratis, snabbt och tryggt. Vi utför även transporter, beskärningar och stubbfräsning. Det finns RUT-avdrag att göra på arbetskostnaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.