måndag 30 januari 2017

Blondin skämt

Du kan hitta massor av roliga blondinskämt här på Roliga-Skämt. Hitta dina allra bästa blondinskämt här, t. Hur hade man kunnat tro att en människa skulle kunna bli så korkad? Mängder av blondinskämt som får dig att gapskratta!


Vad kallar man en brunett och blondiner vid ett gathörn?

Ingenting, man kollar om man har kondomer. Vad är det för skillnad på en blondin och en telefonautomat? Man behöver två kronor för att använda telefonen. Bara en i taget kan använda telefonen. Vad har cornflakes och blondiner gemensamt?


Så du är lite dirty-minded. Här nedan får du dig ett gott skratt - Jag lovar!

Hur får man plats med fyra blondiner på en stol? Man vänder stolen uppochner. Varför vattnade blondinen flaggstången? För att hon trodde knoppen skulle slå ut.


Det finns folk som påstår sig ha sett ufon. Hur dränker man en blondin ? Lägg en spegel på botten av . Blondinen köper CocaCola. Härdad pojkvän och blondin xD. Hej, kan du komma hit och hjälpa mej med e. En blondin ringer till sin pojkvän. Ja jag har 1styck att bjuda på Ngn som har fler?


Vad det är för likhet på en blondin och en ekorre. Båda tycker om saftiga ollon. Vart kommer blondinskämt och uttrycket blåögd ifrån?

Världens bästa blondinskämt ! Hur ser man att en blondin har pojkvän? På märket i pannan från bältesspännet. Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften… -Var då! I grövre blondinskämt driver man oftast med att blondiner skulle vara lättfotade och ha en stor sexuell umgängeskrets. Vad gjorde den blonda bondmoran av fårullen?


En brunett och en blondin var ute och promene. Hon stickade tröjor åt fåren så att de inte skulle frysa. Vad använder blondiner som karta i öknen? Vad trodde blondinen att ett ljusår var?


Ett skrynkligt sandpapper. Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hölurar på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna. Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just vid hörlurarna.


Ash, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne. Martina gillar att skämta men när skämten kommer att handla om blondiner är inte alla lika glada längre. Men asså orka bry sig om att det är hets mot folkgrupp.


Bara korkade människor tar åt sig. Det är helt oalvarliga skämt. Dom jobbar båda på gatan. Tänkte bara bidra med ett par roliga blondinskämt morsan drog för mig idag :) Brunett VS blondin. Den ena var en snygg brunett och den andra en gammal blondin.


Brunetten la sig fram över poolkanten med brösten lite ner i vattnet och sa, - grader. She thought a quarterback was a refund. At the bottom of an application where it says Sign . En äldre herre drar ett blondinsk mt p middagen, lite roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.