tisdag 31 januari 2017

Betongskruv med plugg

Specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Den är helgängad med en s. Skruven är tillverkad av härdat stål med blankförzinkad eller CorrSeal ytbehandling. Generellt gäller att lastförmågan förbättras vid ökat förankringsdjup.


Vid förankring i annat . För snabbt och enkelt montage utan plugg i betong och tegel inomhus.

Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. Numera finns det så många säkra fästanordningar att du alltid kan finna en som passar just dina förhållanden. Träpluggar och pluggmassor duger gott, om de fyller borrhålen väl och kombineras med spikar och skruvar i rätt dimensioner.


Följ alltid grundregeln: Ju tätare betongvägg desto större belastningsförmåga och ju . Elförzinkad skruv med plugg av nylon för massiva material. För betong, tegel, lättbetong m. Hullingar minskar risken för rotation. Essve betongskruv är en specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg.

Infästningsguiden är framtagen för att vara en enkel vägledning och ett stöd vid val av infästningar till olika typer av byggnadsmaterial. Tänkvärt är dock att vissa material som t. Därför kan man undantagsvis behöva prova sig fram . Betongskruv 5X1Försänkt skalle TXCorrseal 50st. En corrSeal lättbetongskruv i stål 8X1försänkt ESSVE GXL Fasadplugg är avsedd för montering i de flesta material så. I denna handbok finner du - under varje produkt - ett diagram med den rätta skruvdiametern. Tillåtna belastningar i kN.


FZB för torrt inomhusbruk och tillfälligt utomhusbruk. Lämplig för infästning av wires till armaturer m. Används utan plugg för att fästa trä i betong, lättbetong, murbruksmaterial mm. Exempelvis för att fästa karmar eller reglar i betong inomhus. Indu-Prog lättbetongskruv med CorrSeal . Apr För att hyllan eller tavlan inte ska ramla ner från sin plats på väggen, ska du vara noggrann med att välja rätt plugg och skruv.


Vanlig betongskruv används oftast vid förankring i betong, tegel, hålsten och håltegel men du kan även förankra en betongskruv i trä. Förborrning rekommenderas och skruven förankras oftast helt utan plugg. Dom flesta betongskruv är specialhärdade och helgängade med en så kallad hi-low-gänga vilket underlättar . Lundbergs Skruv och Plugg 10-Pack Skruv och plugg för montering av väggskena eller bärlist i trä-, betong- eller tegelväggar.

Få byggprojekt kan genomföras utan skruv och plugg. Kanske är du hemmafixare som vill genomföra ett lätt snickeri eller en hantverkare på en byggarbetsplats? I båda fallen behöver du rätt material av pålitlig kvalitet. Blankförzinkad betongskruv med kullrig skalle för inomhusbruk.


Enkel montering utan plugg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.