måndag 30 januari 2017

Begagnade båtmotorer stockholm

Sweboat, Båtbranschens Riksförbund. Eftersom vi är störst i Sverige på båtar och båtmotorer erbjuder vi ett relativt brett utbud med begagnade båtmotorer. Silver Hawk 5std med nyare Mercury Fefi.


Utr: ny gps garmin 5tum med ekolod och sjökort, vattenskidbåge, startspärr, snappoff ratt,motorlås. Trailern på bild ingår ej.

Finns för omgående leverans hos Skanstull Marin. Hos MarindepånSkanstull Marin hittar du Stockholms största utbud av båtar och båtmotorer , båtservice, båtplats, vinterförvaring, båttillbehör och reservdelar. Den har endast används ca turer under en sommar då jag tagit över motorn från en nära.


Några märken i motorkåpan, annars som ny. Hör av er på mail om ni är in. Läs om hur vi säljer din båt. Välkommen till Outboard Service och våra nya lokaler på Tufa Marin.


Tillsammans har vi över års erfarenhet av reparation av båtmotorer.

Det är en del som behöver fungera tryggt och säkert för at. Vi bygger en långsiktig relation som börjar när du kontaktar oss. Vi kan nås dygnet runt via telefon.


Vi finns i hjärtat av Stockholms skärgår vid Strömma kanal på Värmdö. Vi har års erfarenheter och är en av Stockholms mest centrala marina. Våra mekaniker är auktoriserade på de största utbordarmärkena i Sverige och går kontinuerligt på servicekurser för att vara uppdaterade på alla nya modeller. Fynda Båttillbehör i massor av auktioner.


Astons Sjöbodar AB erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade båtar, motorer och tillbehör för dig som är båtintresserad i Bergshamra med omnejd. Allt som vi säljer håller hög kvalitet och kommer med en garanti för våra kunders trygghet. De båtmärken vi säljer är: Sea Star, Hr Boats, Starwel Grisslan och Suzumar, . Bäst priser på båtmotorer ! Begagade Motorer från 2hk-225hk. Vi har vårt säte i Saltsjö-Boo utanför Stockholm , men vi säljer och monterar med hjälp av vår mobila verkstad motorer över hela landet. Då vi även tar inbyten har vi även ett stort sortiment av . Vi säljer både nya och begagnade båtar samt motorer från Evinrude och Honda.


Vi erbjuder vinterförvaring samt service och reparation av både båt och motor. Kortrigg 2- johonson 4hp.

Marinshopen säljer båtreservdelar och båttillbehör i butik ( Stockholm ) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer , tillbehör och reservdelar besök vår webbplats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.