måndag 30 januari 2017

Stihl kampanj 2016

Standard svärd Rollomatic E, art. Husqvarna och Stihl motorsågar. Finns i Gnesta och Nyköping. Kan fås till Nyköping och. Lätt, stark och enkel proffsmotorsåg med M-Tronic.

STIHL MS 3C-M KAMPANJPRIS: 7. Perfekt till det mesta som gallring, fällning, kvistning och avverkning upp till medelgrova bestånd. Aina koottuna ja koekäytettynä! Två fickor fram, ficka bak och en lårficka med kardborrförslutning. Krok att sätta fast byxan i kängan.


Tanken går mot Stihl 2ms, kampanjpris just nu. Vad har ni för erfarenheter av denna såg?

Tänker mest på Hanterbarhet vid kvistning Ork vid fällning och kapning Rapphet. Ser att Stihl nu har en kampanj på sin lätta gallrings- och kvistningssåg MS241C-M, men enbart för basmodellen. Antingen så säljer instegsmodellen klent, eftersom de flesta vill ha modellvarianten med värme MS2C-M VW, . Satsa hellre på sågar med jämnt nummer som näst sista siffra i Stihls tresiffriga modellbeteckning, eftersom dessa tillhör en proffsigare modellserie, ex. En riktig maskinaffär på nätet med sortiment och kunskap.


Vi erbjuder nyförsäljning och service av trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner och släpvagnar. Hos oss kan du köpa reservdelar och tillbehör till dom flesta märken inom ovanstående områden. Det vi inte har på hyllan kan vi beställa hem. Vi är huvuddistributörer av Alko-Ginge reservdelar i Sverige.


Norra Skogsmagasinets testgrupp bestod av, från vänster: Erik Sparrman, Skellefteå, Tage Westin, Könsa, Jenny Lundqvist, Landsjö, och Johan Sjöström, Hattsjö. MS 2C-M VW (Värme) ord. Stihl skogsjacka KAMPANJ - Other - Forestry - ID: 702B23F- Mascus South Africa. Andasaktivt och snabbtorkande material samt resår i midjan.


På knän dessutom vattentätt material. Taggskydd och fuktskydd på nedre benområdet samt smutsavvisande. Luftöppningar med dragkedja baktill, förhöjd midja bak, krokar som kan sättas i kängsnörningen, stängbara fickor och reflexdetaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.