måndag 23 januari 2017

Skorstensskydd skåne

Vi tillverkar och monterar skorstensskydd av högsta kvalité. Detta skyddar skorstenen mot nederbörd som annars kan leda till fukt, vilket i sin tur gör att skorstenen. Vi mäter och monterar utmed hela västkusten och Skåne , från Ystad i söder till Kungälv i norr. Om du är bosatt i områden som inte täcks in i detta område så skickar vi gärna produkten till dig.


Vi erbjuder skorstensskydd i ett brett urval av färger!

Ladda ner vår färgkarta. Vi skickar skorstensskydd och taksäkerhetsprodukter till hela Sverige! Skorstensskyddaren AB installerar skorstensskydd från Kungälv i norr till Ystad i söder.


Montering skorstenshuv i ärggrön plåt på riktigt stor skorstenen. Grönt skorstensskydd och vitmålad puts. Referensjobb från Skåne – Arlöv, Malmö.


Putsning och målning samt montage av mossgrönt skorstensskydd i Skåne. Beskrivning och ca priser på sådan typ av arbete.

Skorstensteamet i Skåne utför alla typer av skorstensarbeten, sotning, installerar och reparerar skorstenar, installerar kaminer och rengör ventilation! Du kommer i fortsättningen att få e-post så fort det finns matchande jobbannonser. Vi gör ditt hem varmt och säkert:. Därefter har tusentals tak behandlats över hela Sverige. Vi har täckning med egna montörer på de flesta orter i Sverige, från Skåne i söder till Uppsala, Dalarna i Norr.


Med Skorstensspararen får du: Skyddar din skorsten mot fukt och nederbörd vilket ger minskat . I somras lät jag plåtis sätta på en präriehuv (han kallade den för det) på skorstenen, i samband med att han fixade nya täckplåtar nertill. Jag trodde det skulle förbättra draget i skorstenen, har för mig att jag läst det någonstans, men det har bara blivit problem istället! Det tar längre tid att få igång brasan när . Vill få sotat min skorsten och även få upp ett skorstensskydd. Plåt AB - Vi är ett modernt byggnadsplåtslageri i Burtäsk som jobbar med takläggningar, ventilation samt legoarbeten till industrin. Har fått murat ny skorsten över nock.


Vet att det ska vara 1mm plåt. Eller har tips på om man kan beställa en huv på nätet efter att man mätt. Jag undrar vad ni i panelen har att säga om skorstensskydd ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.