måndag 30 januari 2017

Kommande skivsläpp 2017

Redaktionen och lyssnarna sammanställer en lista på skivsläppen vi ser mest fram emot. Blood Red Saints - Love Hate. Deadheads - This One Goes. Kommande skivor - Musik - CDON.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus!

Nöjesbladets Håkan Steen. Här är några av de album som kommer att släppas i oktober. Här kan man se några av de album som släpps i november. En av Sveriges längst existerande nättidningar om metal och hårdrock!


Folkduon Siri Karlsson – består av Maria Arnqvist och Cecilia Österholm – fångar ett uttryck som skapar bilder. Att lyssna på bandets kommande skiva Shake Shake Love är som att befinna sig i en orörd naturskog, med träd som levt i hundratals år och som förhoppningsvis överlever mänsklighetens alla . Vår lista över kommande skivsläpp är nu uppdaterad! Meddela oss gärna om vi missat något album.

Musikerna är influerade från olika håll av jazz, rock och avant-garde. Resultatet blir en melodiös jazz med grooves och vågade improvisationer. Makross tredje album är en glädjefylld dubbelvinyl av originalkompositioner med mycket sväng, energi och humor. Det ackordslösa formatet inbjuder till ett säreget sound som med två saxar . Här listar vi kontinuerligt kommande och intressanta skivsläpp.


Under de kommande månaderna ger sedan tungviktare som Thåström, Shania Twain, Pink, Robert Plant, Morrissey och Sven -Bertil Taube ut nytt material. Bertil Rolf har varit på releasefest på Mosebacke, där Touché Music släppte två nya skivor: En med Max Schultz och Erik Söderlind och en med Amanda Sedgwick. The Blackout, logotyp (foto: u2.com).


Natten till onsdag svensk tid utannonserade Uatt man är tillbaka med ny musik. Tilsammans med utannonseringen släpptes ett videoklipp. I höst släpper Thåström ett nytt album som till stor del är inspelat i Hansa Tonstudio i Berlin och är producerat av Hell och Thåström. Thåströms kommande nya album är som sagt inspelat i Berlin – en plats som han både skildrat och verkat i tidigare, men som också tycks locka fram hans . Som titeln visar är det här en skiva med protestsånger av gammal tradition såsom Pete Seeger och Woody Guthrie har skapat.


Bob Dylan följde sedan upp traditionen med . Metallica ” Master of Puppets” (Limited Deluxe Remastered Edition) Alla tiders viktigaste thrash metal- skiva , nu i en läcker box med extra allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.