måndag 30 januari 2017

Lediga tjänster frii

Söker du jobb inom insamlingsbranschen kan du hitta många spännande tjänster här. Här annonserar de flesta av våra medlemmar och denna sida uppdateras kontinuerligt. Söker din organisation nya medarbetare är du välkommen att skicka annonsen som länk till info(at) frii. Organisationer som inte är medlemmar i . Vi har för närvarande inte några lediga tjänster på FRII.


Denna webbsida använder sig av cookies.

Följ oss på: Medlemmar av: Prenumerera på nyhetsbrevet Patos. ShareThis Copy and Paste. Vi på FRII säger tack till alla deltagare, talare och samarbetspartners! Insamlingsforum samlade drygt 3deltagare under två dagar. Stort tack till alla som deltog och bidrog till att skapa en fantastisk konferens!


På tisdagens festmiddag utdelades också pris till Årets Insamlare ut. På nedanstående sidor kan du läsa om FRIIs utbildningsutbud. Titta i vårt kalendarium för aktuella starter och mer information!


Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss på info(a) frii.

Cirka 2insamlingschefer, insamlare och andra representanter från ett 100-tal olika organisationer i Sverige träffades för att inspireras, nätverka och utbyta erfarenheter, tankar och idéer. Temat för året var den “Den nya givaren”. Med jämna mellanrum erbjuder FRII fördjupningsutbildningar med svenska eller utländska föreläsare. Vi engagerar personer som kan inspirera och fördjupa oss i olika ämnen.


FRIIs fördjupningsutbildningar är öppna för både medlemmar och icke medlemmar. Aktuella utbildningar hittar du i vårt kalendarium . Detta på förslag av FRIIs redovisningsråd. Här intill finns det uppdaterade dokumentet som pdf. Observera att om du använder Internet Explorer som webbläsare kan det vara så att dokumentet inte syns – försök då gärna med . Läs om hur det är att jobba på FRII , frivilligorganisationernas insamlingsråd. Gå med i LinkedIn utan kostnad.


Se vilka du känner, dra nytta av ditt nätverk och få jobb på FRII , frivilligorganisationernas insamlingsråd. Just nu finns det många lediga tjänster bland FRIIs medlemmar. Kanske du vill arbeta som barnrättsjurist.


För tillfället finns det inga lediga tjänster hos oss. Jag arbetar sedan år tillbaka som rådgivare i samband med förvärv, börsfrågor och finansiering inom främst energi, teknik och infrastruktur. Det är sektorer som intresserar mig mycket och jag har ett nära samarbete med de klienter som jag jobbar för. Under åren har jag även skaffat mig användbar erfarenhet av .

Inbjudan till kanslichefer och andra intresserade från Handikappförbundens medlemsförbund. Vill du veta var Jennie jobbar? Generalsekreterare Maria Ros Jernberg informerar om FRII samt svarar på frågor.


Sök efter Jennie Friis profil på LinkedIn. Du höjer vanligtvis lönen med när du byter jobb! Göteborgs Räddningsmission kan erbjuda en dynamisk och utvecklingsorienterad arbetsplats.


När vi söker nya medarbetare letar vi efter dig som delar vår värdegrund och tillsammans med oss vill sträva efter vår vision att alla människor har rätt till ett värdigt liv. Vi ser gärna du är van vid att arbeta med olika . Diakonias verksamhet finansieras genom gåvor och anslag från Sida, EU, Svenska PostkodLotteriet och andra finansiärer. Gåvor från församlingar och enskilda personer är mycket viktiga för verksamheten.


Vi arbetar globalt och driver program i länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen. För löpande uppdateringar om lediga tjänster.


Frivilligorganisationernas insamlingsråd ( FRII ) har beslutat att tillämpa en kvalitetskod för insamlingsorganisationer. Initiativet till koden kommer från insamlingsorganisationerna själva. Syftet med koden är att öka transparensen och öppenheten inom branschen och därigenom stärka förtroendet för de . Sverige för UNHCR är medlem i branschorganisationen FRII och tillämpar FRII :s kvalitetskod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.