måndag 23 januari 2017

Myreback slaghack

Men den är inte bara dyr, den är riktigt dyr. Myreback bogserad Slagklippare. Tar tacksamt emot idéer och förslag. Slaghacken är avsedd gräs och sly.


Klipphöjden kan justeras med rullvalsen och stödhjulen.

Klicka här för bilder på slaghacken! Detta möjliggör att fyrhjulingar, mindre jordbrukstraktorer, vissa typer av åkbara gräsklippare och trädgårdstraktorer kan användas för att bogsera slaghacken. Vår produktchef för ATV, Peter Larvia, kommenderade ut fyrhjuling med tillhörande slaghacka från Wessex. Vi tillverkar och säljer maskiner i första hand för det privata skogsbruket och. Oxen är den robusta och mycket slitstarka minilunnaren med god framkomlighet i olika typer av terräng.


Oxen kan utrustas med en mängd tillbehör enligt kundens önskemål. Winsch och Boggikärra är den mest vanliga kombinatonen.

Miljötänkandet ska integreras i alla delar av verksamheten, allt från val av material och komponenter till hur vi rekommenderar kunder att arbeta med våra produkter. Lagstiftningen på miljöområdet. Motordriven slaghack för klippning av grövre gräsytor. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Kraftig bogserad slaghack för vertikalskärning, klippning av högt och lågt gräs. Perfekt för upptagning av gräs och löv och städning av grönytor t. Har ingen erfarernhet men den här finns. Jag har för mig att de hade en sådan där slaghack modifierad till snöfräs på prov för några år sedan. Vad jag minns så betraktade de den som gravt undermotorisera varför . SLAGHACK GRÄVOXEN Oxen som dikesrensare För grövre gräsytor. En annan maskin är en motordriven slaghack för.


Comet SE – Klippo Motortillverkare: Briggs Stratton Drivning: Framhjulsdrift KlippsysteMulching Klippbred ccm. PedrosPedrosMěsto: Návsí IP:193. Tyhle sekačky za kolku jsou super, líbí se mi ta rychlost jenom . Fler bilder av Tandem-Oxen här! MYREBACK MASKIN AB - minilunnaren Oxen med olika utrustning, miniskotaren Tandem-Oxen och slaghack till ATV .

Videos, Jess, How to back-up in the new iTunes, Jess. Recipes, Dinner Ideas and Menus. Télécharger le PDF (12KB) .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.