tisdag 31 januari 2017

Måla betonggolv garage

Har köpt en vattenbaserad epoxifärg (på presentkort, så den var gratis, Teknos Teknofloor 1-komp) och tänkte måla golvet i min verkstad med det. Måla betonggolv i garage post Hur måla garage golv ? Jag ska nämligen måla mitt garage golv. Man ska använda för att det ska hålla.


En annan sak är vad ska jag tvätta golvet med innan så det inte färgen släpper sen. Målning av betonggolv i garage - billigaste alternativet.

Golvet är helt obehandlat och är som nytt, inga oljefläckar eller annat spill, i mina ögon helt perfekt för målning , bara att tvätta av ordentligt å måla (bara) ;-) Jag har tänkt måla med . Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen, garage , verkstäder och industrier. Vid låga temperaturer förlängs torktiden kraftigt. MÅLNING : Blanda Hangar Golvfärg Komp.


Med Alcros golvfärger får du slitstarka golv. Vi har olika varianter beroende på vilket underlag du ska måla på. Mar Hur du målar ditt garagegolv.


Att lägga på ett lager färg kan göra att garaget ser trevligare ut, samtidigt som golvet blir mer lättskött.

Likt de flesta andra måleriarbeten är förarbetet extremt viktigt . Vill du ha ett slitstarkt golv ? Oct Betonggolvet i garaget är verkligen ett golv som ska klara av hårt slitage. Och det är här ungarna ränner in med cyklar, hockeyklubbor och inlines. Golvet bör dessutom klara av att man hamrar och spikar olika underverk mitt på golvet. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och mekanisk beständighet.


Luktfri under målning och härdning. Ett set räcker till ca m², beroende på underlagets . Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv. Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Vi har träfärger av hög kvalitet avsedda för trägolv inomhus från bland annat Beckers.


Det är kul att måla golv. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även . I denna gör-det-själv film om att måla obehandlad betong får du några goda råd om hur du lyckas på det. Måla trä- och betonggolv.


Garage Makeover - Duration: 7:37. Har du ett målat betonggolv så skrapar du bort all lös färg .

Med våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav. Välj en en- komponent färg för att måla i ex. Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. En två- komponent färg är lämplig i ex.


Tvåkomponent epoxifärg till målning av betong, vägg, tegel, asfalt, trä, pool och stål. Epoxifärg till målning av källare, garage , betonggolv , industrilokaler m. Ju kallare golvytan är desto längre tid tar det för golvakrylaten att härda och genomtorka. Vattendroppar på ytan kan ge vita markeringar men de försvinner allteftersom vattnet avdunstar från färgen. I garage , förråd och hobbyrum är det vanligt med betonggolv. Om så är fallet avlägsnas ”huden” genom slipning, blästring eller syratvättning.


Vidare skall ytan givetvis vara . Håller på att renovera garaget ute hos mor å far och skulle behöva lite tips inför golvslipningen, har än så länge målat tak och väggar satt upp lite nya hyllor. Ska bygga en arbetsbänk som blir helt vägghängd. Sen är det tänkt att måla golvet men först måste det slipas då det är väldigt ojämnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.