tisdag 24 januari 2017

Blåljus värmland

KARLSTAD En större olycka inträffade på Evid 14. En bärgningsbil som höll på att bärga ett fordon blev påkörd av en hästtransport i höjd med Vålberg. En skadad efter rån mot kiosk i Karlstad. Motorfordon, stöl Arvika. Värmland : Stöld av bil i Arvika.


Kolla när du vill i SVT Play.

En man i 40-årsåldern greps under lördagen i samband med en misshandel där han slagit en annan man med ett basebollträ. VÄRMLAND Under fredagen presenterade regeringen förslaget om att förbjuda rökning på uteserveringar, hållplatser, lekplatser och andra allmänna utemiljöer. Jag tycker att det är ett jättebra förslag, säger Daria Jodat, krogägare på Pitchers . Plats: Katrinebergsgården. Automatiskt brandlarm, ingen orsak funnen. En jordbruksmaskin fattade eld under arbete på.


I nuläget är det oklart om någonting har stulits. Vi kommer att göra en brottsplatsundersökning, säger Lars-Göran Nilseryd.

På riksväg körde en mindre lastbil av vägen vid Hyndboholm. Strax utanför Munkfors på Sunnemovägen hade en personbil voltat av vägen. En person fick föras med oklara skador till sjukhus. Förutom dess två olyckor . Pending Request Requested Unfollow Following Follow. När Jonny Forsberg kastade ett öga i backspegeln såg han en ambulans med blåljus och sirenerna på.


Lesjöfors lyser upp i decembermörkret. Marschalltändningen började för tolv år sedan och har nu blivit en lokal tradition. En byggnad tillhörande ett sågverk i Sunne kommun eldhärjades under natten till fredagen. Räddningstjänsten fick larmet strax före klockan ett, efter att grannar hört ljud från platsen. Enligt Nya Wermlands-Tidningen var byggnaden på cirka 5kvadratmeter . En man har avlidit efter att hans bil av okänd anledning kommit över på fel sida av vägen och frontalkrockat med en lastbil.


Olyckan inträffade vid 15-tiden på Estrax norr om Gräsmarkskorset i Sunne. Lastbilschauffören klarade sig utan fysiska skador, skriver . Maskerade ▻ Slog sönder montrar ▻ Kraschade i flykten. Han har också byggt nära samverkan med norsk polis och tull.


Föreningens medlemmar träffas regelbundet två gånger per år och vid ett par tillfällen har man diskuterat Svensk geoprocess.

Många ser fördelarna med att införa standarder och upplever ofta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.