måndag 30 januari 2017

Lösull maskin

För dig som vill göra jobbet själv så har vi två service- och hämtlager i våra lokaler i Högdalen söder om Stockholm och i Täby norr om Stockholm. Karta och vägbeskrivning till våra kontor och hämtlager. Jag söker en lösullsspruta som passar att spruta Thermocell på vinden.


Fick tips om två som heter X-floc och Krendl. Var hyra maskin för att spruta lösull ?

Bland annat annat utförande på fläkt. Bensindriven 5hk 4T inkl slang 30m. Maskinen används för att blåsa isolering av lösull. Klarat dom flesta typer av lösull.


Kapacitet varierar beroende på . Vi erbjuder ett komplett sortiment med isolermaskiner och tillbehör. Isoleringsmaskiner och material. Arbetar du inom byggbranschen ochär på jakt efter avancerade maskiner för att spruta polyuretanskum eller lösull ?

Polyterm är återförsäljare för Gracos effektiva polyuretanmaskiner samt generalagent för Meyer som producerar marknadens mest kraftfulla . Vi använder oss av samma maskin som vi sprutar upp lösull med. Om du sedan vill att vi sprutar tillbaka den efter ert arbete går det givetvis bra. Vi kan även suga ner på ett ställe och spruta upp lösullen på ett annat. Denna tjänst är ganska unik. Vi suger bort lösull , spån.


Medföljande slang: 1mm. Vi har flera alternativ för ”gör det självaren” eller byggfirman som vill isolera själva. Vi lagerför isolering och tillbehör för.


Sprutisolera själv med maskin Ni hyr av oss. Säckarna hälls i maskinen och isoleringen blåses i . Spruta lösull var billigare och då slapp jag göra jobbet. Tror att det är svårt att få till lösull själv, det blir nog bäst om man blåser med riktig fläkt.


Isolar AB är marknadsledande på lösullsisolering i Mellansverige. Där finns vi etablerade på centralorter. Vi innehar branschcertifikatet Behörig lösull och använder oss av Paroc stenull, Ekofiber, Knauf glasull och träullsisolering.

Verksamheten har varit aktiv sedan -och varit Paroc AB:s auktoriserade entreprenör i . PAROC XTM 0Attic 300B är en maskin för sprutning av lösull. Golvbearbetning och rengörning. När du hämtar en maskin måste identifikation med foto visas! För blåsning av lösull på vindar, snedtak, väggar, golv m. Mycket robusta, tåliga och stabila i sin.


Lösullisoleringsmaskiner. I exemplet visar vi hur man isolerar med lösull som för de flesta är den mest effektiva metoden. Börja med att ta bort alla uttjänta typer av isolering. Den nya lösullen ska senare sprutas in med en speciell maskin , som även kan användas för att suga ut gammalt sågspån.


Välkommen till ISAB i Jönköping! Vi utför isolering med lösull , kompletteringsarbeten och utsugning. Det går att använda för ny- eller tilläggsisolering på vinden och i vissa fall även i golv och väggar, lite beroende på vilken sorts lösull vi talar om.


Tester visar också att den här formen av isolering är minst lika effektiv som andra metoder. Men för att den ska fungera, är det mycket viktigt att arbetet med isoleringen skett på rätt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.