tisdag 27 juni 2017

Aktuellt engelska

Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. SV, Svenska, EN, Engelska. Det här är ingen riktig översättning, men så här kan man (försiktigt!) svara på frågan Currently, we have no plans to do that.


We are not considering this ( option) at the moment.

Det är inte aktuellt i dagsläget är ett typiskt svenskt uttryck som är svart att översätta direkt till engelska. Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Nyheter för barn och ungdomar. Eurovision i Ukraina - ett land som är i krig.


Och hur är det att gå i skolan i Paris? Många barn sitter stilla för mycket. Det vet veckans minskola-klass.


Lilla Aktuellt skola är barnens nyhetsprogram med veckans nyheter från Sverige och världen.

Engelska Skolan på Kungsholmen flyttar till nya lokaler. Programledare: Aida Pourshahidi och Kristoffer Fransson. Provdatum och förslag på schemaläggning. Lärarenkäter med utfall finns på följande sidor.


Skapad av John Lloyd och blev startskottet på Rowan Atkinsons karriär. Sök på den här webbplatsen. Inte längre aktuellt translated from Swedish to English including synonyms, definitions, and related words.


InfFölj och gilla oss. SOCIALDEMOKRATERNA Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht kan inte engelska. När den socialdemokratiska ministern skulle förhandla om den svenska nedläggningen av Findus ska hans engelskakunskaper varit så bristfälliga att det slutade med ett fiasko. Kapitalisten och förre Findus-VD:n Christer . Svensk- engelsk och engelsk -svensk ordlista för anställda inom Polisen. OAJ:s Integrationskompass har också väckt uppmärksamhet utomlands.


Den finns nu översatt till engelska och heter Integration Compass. Universitetslektor Christer Larsson menar att svenskar har bra flyt i engelska , men tenderar att överskatta sin förmåga och märker inte felen. Stor begynnelsebokstav på veckodagar och månader missar vi svenskar ofta när vi skriver på engelska.


Actual betyder inte aktuell utan faktisk, egentlig.

Han hade alltid koll på aktuella händelser. Frågan var ständigt lika aktuell. Han försäkrade att siffrorna var aktuella. Den aktuella situationen måste åtgärdas.


Jag har inte uppgiften aktuell. I denna vackra fotobok visas pittoreska trähus, ruiner och medeltida byggnader längs med slingrande stenbelagda gränder – allt omringat av den mäktiga ringmuren. I korta texter på tre språk, svenska, engelska och tyska, berättas glimtar ur Visbys historia som ligger till grund för dagens världsarvsstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.