måndag 26 juni 2017

Kvalitetsledning utbildning distans

Vi har utbildningar i kvalitetsledning och miljöarbete för dig i arbetslivet. Här kan du söka efter kurser från sveriges främsta utbildare. Genomgången utbildning kan leda till befattningar inom områden som till exempel projektledning, kvalitetsutveckling och verksamhetsutveckling.


Magisterexamen med huvudområdet kvalitetsledning som översätts till Degree of Master of Science (credits) with a major in Quality Management. Kursen ska ge träning i att arbeta projektbaserat och med det som grund tar studenterna fram en stomme till ett kvalitetsledningssystem enligt aktuell lagstiftning.

Andra utbildningar som kan intressera dig. Upplevelser med mat och måltid. På den här kuren får du en översikt av olika kvalitetsledningsbegrepp och hur dessa kan integreras i en kvalitetsplan. Kursens mål är att: - Ge fördjupade kunskaper i de verktyg och internationella standarder som finns för att utföra miljörevisioner eller kvalitetsrevisioner. Träna revidering av organisationer och deras miljö-och kvalitetsledningssystem.


Anmälan Ortsoberoende, Distans. Vi får ofta höra att vi har engagerande och kompetenta kursledare, vilket är precis det vi strävar efter!

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att kunna skapa . Vi har gjort det enkelt för dig att söka bland våra utbildningar. Välj kategori som du är intresserad av och därefter kan du välja den ort som passar dig bäst.


Arbetsmiljö för chefer och skyddsombud. Läs mer om kvalitetsledning här. Vår Kvalitetschefskurs är en utbildning för dig som arbetar som kvalitetschef. Stockholms universitet är ett huvudstadsuniversitet med allt vad det innebär – nära tillgång till beslutsfattare, till myndigheter, museer, arkiv och olika organisationer.


Utbildningen lämpar sig för alla typer av verksamheter. Det ger bra möjligheter till arbetslivsanknytning och närhet till Sveriges största arbetsmarknad. Ytterligare en stor fördel är möjligheten att arbeta från distans. Yrkeshögskoleutbildning.


Med en enda källa till . Denna utbildning leder till yrkesrollen Steril- tekniker, vilket innebär att du efter avslutad utbildning har kunskaper om:. Kvalitetsledning och kvalitetsledningssystem inom sterilteknisk verksamhet. Byggvetenskap och systematiskt .

Matematisk statistik hp. Informationslogistik hp. Produktionslogistik hp. Inköp och försörjningskedjor hp.


Näringslivsförlagd kurs (NFK) hp . Kursen behandlar kvalitetsledning från ett mikrobiologiskt perspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.