torsdag 22 juni 2017

Lantbruksmässa 2017

Ett exempel är danska Agromek i Herning i november. En mässa som numera är jämna år i samma månad som Agritechnica men därmed inte samma år för att slippa kollision. Entrén på 1kr ger dig inträde under båda dagarna. Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Ett hållbart och lönsamt lantbruk med tillväxt.


Ett lantbruk där det finns plats för såväl ett stort hjärta för näringen, som en nyfikenhet på innovativa vägar framåt i en konkurrensutsatt och allt mer digital värld.

Hur kan digital teknik, robotik . Nöt, får, gris, häst, inomgård. My Dog 4-januari, Göteborg (hundevenemang). Hitta en mässa som passar dig i vår lista. Då firar vi 20-årsjubileum, så missa inte det.


Vi vill redan nu avslöja nästa års TEMA: PRECISION FARMING - precisionsodling! Sökandet fortsätter efter en annan lokal som uppfyller alla krav kring djurhållning, inlastning, tillfartsvägar och faciliteter för besökarna. Fram tills en lämplig lokal hittas kommer lantbruksmässan.

Nu är det nytt år och dags för nya mässor. Som vanligt finns det ett stort utbud både på hemmaplan och för den som vill ge sig ut på en tur utanför landets gränser. Feb Mila Malmömässan, Hyllie. Hälften av utställarna kommer från Tyskland och andra hälften kommer från olika delar av världen.


Lantbruksmässa med fokus på djur och inomgård som i år firar 50-årsjubileum. På mässan kommer många nyheter presenteras, såväl nya maskiner som andra tillbehör till lantbruket. Här möts de som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.


Mellansveriges centralaste lantbruksmässa ! Vårens mässa var mycket lyckad med 2nöjda utställare och 17. För att leverera en lika bra och välbesökt mässa även nästa gång skjuter vi upp MaskinExpo ett år. Vi har mött både besvikelse – och respekt, när vi diskuterat våra tankar med utställare och fattar nu ett noga genomtänkt beslut.


Ett besök på en mässa berikar och inspirerar dig som yrkesperson och kan ofta kombineras med något annat. Att resa i grupp till en mässa ger dubbel effekt eftersom du genast kan bolla dina idéer med dina medresenärer. Vi har samarbete eller direktkontakt med många skogs- och lantbruksmässor och . Det blir alltså sista gången för Elmias inomgårdsmässa nu i oktober.


Farmari- lantbruksutställning arrangeras 14. På vår mässa får du möjligheten att utveckla dina kunskaper eller lära dig något nytt.

Gå gärna igenom vårt program och våra aktiviteter i god tid innan ditt besök, för att inte missa något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.