fredag 30 juni 2017

Exportera kontakter från iphone till dator

I fönstret kontakt Välj de kontakter som du vill överföra till datorn. Cloud eller i din fysiska säkerhetskopia på datorn hänger med till ditt gmail-konto så ska vi exportera dessa och importera dem i gmail. Detta steg behöver du göra vid en dator.


Klicka på “Grupper” i det övre, vänstra hörnet . Om du vill skapa ett arkiv (en kopia) för dina iCloud- kontakter , kan du använda Kontakter på en Mac eller Microsoft Outlook på en Windows- dator.

Datorn måste ha funktionen iCloud Kontakter inställd. Du kan även exportera alla dina kontakter i ett enda vCard med Kontakter på iCloud. Exportera och arkivera kontakter.


Om du vill skicka kontakter till andra personer eller importera dem till en annan dator kan du exportera markerade kontakter. Du kan också arkivera alla kontakter så att du har en säkerhetskopia av dem. Om du inte vill ta med anteckningar och bilder när du exporterar kontakter väljer . USB-kabeln till porten längst ner på mobiltelefonen och den andra änden i en ledig USB-port på datorn.


Mobile Device Manager på datorn.

För PC, klickar du på Start, Alla program, Apple och sedan . I det kontakt snabbt, Markera de kontakter du vill överföra till datorn. Du kan välja att exportera alla kontakter eller markerade kontakter genom . Nu vill jag att alla telefonens kontakter skall in i. Synka så förs kontakterna över från telefonen till datorn. Försökte ladda ner iSync ( har Lion ) och synka på det sättet men då . En fil laddas nu ner till din dator.


Välj Importera och ladda upp vCard-filen som du fick . Kruxet är att det är två. Det ligger även på nätet under kontakter när du är inloggad på datorn. Om man vill se så allt . Det stöder att importera telefonnummer till iDevices och exportera iOS kontakter till PC i stående format.


Dessutom är det så hänsynsfull att de exporterade filerna kan skickas till din e-postadresser efter att spara på datorn. Csv alternativet för filformatet och sedan stänga av Skype- programmet. Kontakter kan importeras till iOS -enheter och exporteras som olika format på datorn.


Du kan ställa in vilka objekt som synkroniseras med en konfigurering du bara behöver utföra en gång.

När du har utfört den här konfigureringen synkroniseras ändringarna på datorn eller enheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.