tisdag 27 juni 2017

Nyheter idag göteborg

Fick bidrag trots att familjen. Spaniens ambassadör i landet är persona non grata. Utspelet kommer dagen efter att Venezuela kallat tillbaka sin egen ambassadör från Spanien – i protest mot att Spanien deltar i EU:s sanktioner mot höga venezuelanska tjänstemän. GW:s hårda kritik mot polisen – efter mordet.


Göteborg får mothugg av polis.

Leif GW Persson i Veckans brott – misstänkte mördaren hade kunnat gripas levande . Efter rymningen: Oro bland anställda på förvaret. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. På grund av att det inte finns några krav att prata med myndigheterna kan återvändarna vandra fritt och radikalisera andra i dessa miljöer.


Målet med tävlingen är att bryta tabut kring mens inom idrottsvärlden. Båda med ett stort intresse för Moa Martinsson. Resultat är en film om författarens liv och nu på söndag ger Stadsbiblioteket en inblick i filmarbetet.

Västra Götaland: Funktionen kommer vara obemannad mellan kl. Ledningscentralen svarar på pågående ärenden samt i mån av tid. Skolor stänger, gränskontroller förstärks, vägar och broar spärras av, människor uppmanas att arbeta hemifrån och hålla sig borta från balkonger och fönster. Trots kritik från andra allianspartier – Moderaterna fortsätter driva frågan om tiggeriförbud.


Kammarrätten beviljar inte särskilt parkeringstillstånd till en rörelsehindrad passagerare. Nyheter och pressmeddelanden. Kammarrätten har i en dom kommit fram till att ett särskilt parkeringstillstånd för rörelsehindrade kan beviljas till en passagerare endast om denne inte. Alltid aktuella och engagerande nyheter. Se programmet och mycket mer på TVPlay!


Men smittspårningen fortsätter och man räknar med fler drabbade. Den mycket smittsamma sjukdomen är i värsta fall dödlig. Replik i DN – Migrationsdomstolarna har lett till ökad rättssäkerhet. Också vägtrafiken har drabbats av stora problem.


En aktionsgrupp i hemorten Hudiksvall jobbar i tysthet för att svenske Fikru Maru ska släppas ur fängelset i Etiopien. När medarbetaren utger sig för att vara en sugarbaby blir hon erbjuden pengar för sex. Dagens viktigaste nyheter och analyser.

Forskare lanserar nytt sätt att se på naturens värde för människan. Genom att prata om naturens bidrag till människor istället för ¿ ekosystemtjänster¿ kan naturens värde för människan ses ur ett mer komplett perspektiv, där även samhällsvetenskapliga och humanistiska insikter finns med i bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.