onsdag 28 juni 2017

Elbjörn avfuktare

Hållbar och resurssnål energi i rätt form, där du behöver och när du behöver den. Vi arbetar långsiktigt, uthålligt och hårt för att ni skall veta att ni alltid får det bästa och att våra produkter håller vad de . A 1är unik på marknaden med ett miljövänligt, progressivt engångsfilter samt lågtrycksköldmedel som sparar kompressorn. Svensktillverkad effektiv avfuktare för torkrum.


El Björn A1klarar stora torkrum. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans. Effektiv lösning på fuktproblem. Köp centraler hos Würth. Torkning av kläder kan vara kostsamt och tidskrävande.


A 75FR effektiv och energibesparande lösning. El - Björn Byggavfuktare AD 520S 230V. Lämplig i utrymmen upp till 10m².


El-Björns avfuktningsaggregat är ett resultat av teknikutveckling och erfarenhet i över år. Konstruktionerna är väl beprövade för konstant .

Avfuktare , El - Björn A6 230V. Med jämna mellanrum övergår batteriet från kyla till värme och vatten rinner ut till behållare eller genom en slang till golvbrunn. Via nätauktion frigör PS Auction kapital bundet i fordon, maskiner och utrustning. Byggavfuktare El - Björn som är perfekt för bygget eller i en större lokal. Kondensavfukare, suger in luft med hjälp av en fläkt och passerar ett kylbatteri.


A 75BT är en effektiv lösning på fuktproblem. Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen tämän koneen käyttöä. Lesen Sie bitte diese Anweisungen sorgfältig vor Inbetriebnahme dieser. Information om avfuktning.


En stor avfuktare från EL - björn och passar för upp till 350myta. Kondensavfuktare suger in luft med hjälp av en fläkt och passerar ett kylbatteri. Nu ger vi års garanti vid köp av nya El - Björn produkter. Gå till vår hemsida för att registrera dig och produkten.


I en kondensavfuktare får du tillbaks all tillförd energi samt kondensorvärmen från kylkretsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.