torsdag 29 juni 2017

Hyra säckkärra

Säckkärra med plattform, 2kg, kg, -, 2kg, Visa detaljer. Tegelkärra med broms, kg, -, 6kg, Visa detaljer. Perrongkärra, kg, -, 5kg, Visa detaljer. Moms tillkommer på alla priser. Flytta tunga saker på ett enkelt sätt med en transportkärra eller vagn.


Var rädd om ryggen, använd en praktisk transportkärra istället.

Med en pirra är det enklare att flytta tunga saker som bildäck, bilbatterier, vattendunkar, tunga kartonger, spån- och höbalar etc. En hopfällbar transportkärra är lätt att ta med i bilen och lätt att . En klassisk säckkärra , eller pirra, gör din flytt enkel och smidig. Finns i flera olika modeller.


Använd säckkärran tillsammans med vår ramp, det kommer att underlätta din flytt. Med rätt hjälpmedel går din flytt snabbt och smidigt, tveka inte att fråga oss om råd – vi är en riktig flyttfirma. Hyr säckkärran per dygn. Vill du Hyra säckkärra ?

Pallyftare och säckkärra — här hittar du produkter till bra kvalitet för materialhantering både på lagret och på byggarbetsplatsen. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om eller är intresserad av att köpa någon av produkterna. Vår målsättning är att erbjuda marknaden i Mälardalen snabb och effektiv service inom all uthyrningsverksamhet till såväl bygg- och anläggningsföretag som privatpersoner. Ni får ha dom ett par dar. Nov Avståndet från varuulämningen till lägenheten är ca 5meter tror jag.


Eftersom jag inte har nån polare med bil i närheten så har jag tänkt att fixa detta själv. Borde väl inte vara nåt problem? Vi har olika typer av hyrsläp: öppen släpvagn, släp med nätgrin kåpa, skåpsläp och släp för transport av bil och båt. Eskilstuna, Örebro, Västerås.


Klicka på knappen på respektive bild som du vill förstora), Rymmer i kubikmeter, Info. Hyrbil sidan Hyrbil bakifrån, 3 B-körkort krävs. Mer saker att hyra , Övriga saker du kan hyra – Pianovagn med bärselar, säckkärra och . Uthyrning är vi duktiga på pga våra öppettider och service. Vår flyttfirma hyr ut allt till flytt. Skulle ni behöva någon annat som inte är listat, säg bara till.


Vi är kända för vår bra service av flyttutrustning och öppettider. Vi svarar i telefon alla dagar hela året vilket gör att ni alltid får tag i oss. Ni når oss alla dagar hela året mellan.

Hos oss kan du köpa eller hyra flyttkartonger. Vi erbjuder uthyrning av släpkärra täckt kubik. Toppstö Nivåutjämnare,. Slagborr m borrar, bilmejsel. Stegar såg och stångsax för.


Mar Rengöring före retur sparar kostnader. BE körkort krävs för att dra släpet. Praktisk kärra Ergonomi, gedigen konstruktion och bra . Hos Nyrent i Ulricehamn kan du hyra allt du behöver för ditt projekt. Vi har allt inom bygg- och anläggningsmaskiner till skylift, truckar, bodar, containers och ställningar. På priser flytt Kungälv.


Ett par, “st”=4kr och 6kr i deposition. Ni kan ha dom i upp till dagar. Flytta enkelt tunga varor (saker) med säckkärra (pirra) ST150.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.