torsdag 29 juni 2017

Vajerblock jula

Lyftblock Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Med rep och st lyftkrokar. Bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Prototypen har byggts på torpet.


För att testas ordentligt innan den skulle flyttas ut på ön där alla syskonbarn och kusinbarn är.

Idag blev den klar och godhjärtad som. Jag har nu köpt och använt ett från Åkes Motor i Delsbo för 250Kr inkl mvs. Högkvalitativt vajerblock av märket Ronstan. Små kompakta vinschar med hög linkapacitet.


Vinscharna är försedda med säkerhetsvev, vilken är backslagssäker och. Jag rekommenderar Tirfors vajerblock , då kan man ha hur lång vajer man vill. Go to the productFind similar products.

Click here to find similar products. Löpvagnen är ett kastblock från jula som tyvärr löpte så dåligt att jag fick skaffa ett nållager att sätta i hjulet. Stoppet utgörs av ett wirelås med en bricka före som sitter på lämpligt avstånd innan slutträdet.


Så här i efterhand hade jag. Vajerblock verkar vara alla möjliga olika block, inte specifikt med fäste som kan monteras på en yta. Shoppen du länkade till har precis sådana, liksom många andra USA-baserade butiker. Problemet är att jag inte har hittat någon som skickar till Sverige.


Tror den stora drar ton på. Någon som har erfarenhet av något av följande spakblock? Eller har ni något annat till liknande priser att rekommendera? Järnaffär, swedol, jula ? Anmäl till moderator Loggat. Rätt vad de e så har man en.


Kanske går att använda denna. Men vill gärna ha snarast och hittar inte på te. Bakgrund: Jag försöker att bygga en linbana för att roa hela släkten, så den ska tåla att folk upp till 1kg använder den nån enstaka gång.

Ta en galvad kätting som exempel. Jag gjorde några jämförelser. Jula , Biltema och Swedol. Elkedjesåg JULA Meec Tools. DBI Sala vajerblock (för klätterarbete mm).


Riktigt vettiga priser tycker jag. Varför inte laga det hjulet du har . Något blev fel när jag beställde Dynema, det blev 8mm vilket är lite för tjockt med det gick. Min vånda var vilka block man skulle ha på de två nya utväxlingarna, HighLoad block kostar skjortan och vajer block är inte det bästa. Till slut hittade jag statiska block, mer bestämt en ring av hårdanodiserad teflonbelagd aluminium, . NORSK NORSK SIKKERHETSANVISNINGER .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.