torsdag 22 juni 2017

Bakgrundsbilder till mobilen

Först blev mobilerna mindre och mindre men när touch-skärmen gjorde intåg så började mobilerna växa istället. Att hitta snygga, högupplösta bilder kan dock vara en . Vill du installera en bakgrundsbild till mobilen som personlig bakgrundsbild till Android? Anpassa din telefon med de bästa gratis bakgrundsbilder Android på marknaden idag.


Ladda ner bakgrundsbilder för mobilen.

Gratis telefon tapeter och skärmsläckare om olika ämnen! I vår samling av bilder av vackra nya objekt läggs dagligen. För bakgrunder och skärmsläckare för skrivbordet ger ett stort antal praktiska taggar som hjälper dig att snabbt hitta coola bilder för nedladdning. Den största samlingen av vackra live wallpaper på Android. Nya skärmsläckare varje dag!


Har du fastnat för en bakgrundsbild som följde med en telefon, bytt mobil och saknat bilden? Då kanske du kan hitta den i appen Walloid.

Utvecklaren HashCode har samlat officiella bakgrundsbilder från en lång rad olika mobiler. Sammanlagt tillverkare finns med i arkivet. Antalet modeller från de respektive tillverkarna . Interfacelift och en ny hemsida som jag hittade nyligen. Klicka på bilderna för att komma till nedladdningssidan med den rätta storleken. Inlägg om gratis bakgrundsbilder till mobilen skrivna av emilkonturi.


För några veckor sedan frågade jag om jag fick smygkolla i era mobiler. Inlägg ett med era mobilfinheter kan du hitta här, och här kommer en andra del. För barn och ungdomar är mobilen mer självklart en plånbok.


Jag känner flera ungar som plötsligt har fått prenumerationer på ringsignaler utan att de har förstått hur det har gått till. Och barn och ungdomar köper inte bara ringsignaler och bakgrundsbilder till mobilen utan också tjänster på internet, till exempel på någon av . Det går snabbt att lära sig systemet. Canva gör design enkelt för alla! Nya bakgrundsbilder till mobilen ! Säkerhetskod Spamskydd Kommentar .

Meter, en ny levande bakgrundsbild , visar upp viktig information om din Androidlur på annorlunda och snillrikt sätt. Där fanns heller varken några spel eller bakgrundsbilder. Det var i alla fall vad han trodde tills han hittade filmen. Mobilen verkade med andra ord helt tom. Den skakiga filmen som om man skulle tro tidsmärkningen hade filmats för bara några timmar sedan och visade hur någon försökte ta sig upp ur en kundvagn som . Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Levande bakgrundsbilder.


Hämta Levande bakgrundsbilder för att använda på din Apple TV. Förra veckan undrade jag ju lite försiktigt om man fick smygkolla i era mobiler. I appen kan du välja mellan flera olika kategorier som landskap, stadsmiljö samt texturer och appen plockar bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.