fredag 30 juni 2017

Gör egen poster med text

Välj bland mängder av motiv, lägg till egen text. Perfekta, personliga presenter till bröllop, barndop, namngivning m. Posters med egen text som namn och datum. Perfekt gåva till nära och kära vid till exempel dop eller bröllop.


Gör en egen tavla enkelt, bara fyll i datum eller namn så gör vi resten.

Bröllop Egen text Poster - Paxlux. En förhandsgranskning kommer till din epost som du får göra justeringar i flera gånger om du inte är nöjd. Här finns personliga posters med namn eller ord. Vi gör din poster , affisch eller tavla på beställning.


Väljer du Nej så tillverkar vi och skickar din poster inom arbetsdagar, väljer du Ja så får du en bild på till din mailadress inom arbetsdagar. Gör hemmet eller kontoret lite mer personligare med egen poster på väggen. Varför inte ge bort en fin poster på hela familjen eller barn barnen till nära och kära.

Designa din poster med text , ordspråk, bilder, låttexter, m. Present till bröllop, dop, födelsedag, julklapp. Det enklaste och snabbaste sättet att få ditt favoritcitat som poster är att välja ut en färdig design som redan gjorts här på Textart. När vi har fått din intresseanmälan så tittar vi igenom den och gör ett prisförslag. Lägg din beställning idag, så får du dina posters med text levererade till närmsta postombud. Alla tavlor och posters med text är designade av mig om inte något annat anges.


Såg i ett album på styleroom en tjej som hade gjort egna text -tavlor, ni vet? Vi har ett brett sortiment av posters och smycken. Du kan anpassa våra posters efter ditt eget tycke och smak vilket gör att du kan skapa en poster som passar in i just ditt hem eller som present till någon du tycker om.


Vi har även ramar som är anpassade efter våra . Handla personliga affischer online. Gör dem personliga genom att skriva in namn och datum. Ge bort som bröllopspresent, doppresent, eller födelsedagspresent. Allt du behöver göra är att följa de enkla instruktionerna under varje produktalternativ och ladda upp ditt bildmaterial i JPG eller PNG.


Inom några dagar har du din helt egna plansch att pryda hemmet med!

Våra affischer trycks i vår egen. Här hittar du personliga tavlor, posters och affischer för alla tillfällen. Skapa en egen poster med dina foton! Samtliga motiv kan beställas enligt personliga önskemål med egen text. Fredstecknet - med din personliga text nertill, om du vill!


Beroende på hur många pixlar din bild innehåller så räcker dessa till en viss fysisk storlek utan att det blir pixligt (taggiga konturer i bilden). Ju fler pixlar som din bild består av, desto större kan du göra bilden. Använd listan här som en guide, exakta mått beror på bilden, materialet och vilken kvalitet som du förväntar dig. Gor Din Egen Poster Din Egen Affischposter Pa Interior Och.


Canvasord - Gör din egen poster. Fotokonst till ditt hem. Förstora ditt foto till en fin tavla, en snygg poster eller en stor canvas.


Det finns online-tjänster som gör detta såsom rasterbator. Alternativt så använder du någon form av pixelbaserat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.