tisdag 27 juni 2017

Bra strategispel android

Dessa spel ofta interagerar så de erbjuder också en enastående form av socialt engagemang mellan användare och strategispel är säker på att hålla spelarna upptagen och avvärja tristess. Så här är vi med bästa Android strategispel att . Det första mobilspelet med Super Mario släpptes redan i december för IOS, men sedan en tid tillbaka finns det även för Android. Grafiken är riktigt bra och styrsystemet fungerar utmärkt, men observera att du behöver en internetanslutning för att spela.


I detta inlägg går vi igenom de fem bästa strategispelen till telefoner med Android. Olika kort har olika funktioner, och det kan ta en lång tid att bli lika bra som proffsen, men spelet kan ändå vara väldigt roande i ett tidigare läge.

Hej, vilket strategispel tycker ni till Android är roligast och bäst? Söker något med hyfsad grafik, mycket folk och som är roligt! Efter att har slagits, tjurat och hotat så har en enig redaktion korat de bästa Android -spelen i den smått oöverblickbara djungeln av tillgängliga titlar till. Strategispel för android ? Resultatet blev Great Little War Game, ett makalöst bra strategispel , med förtjusande små militärer som går lös på varandra med allt värre tillhyggen.


I The Path To Luma (från NRG) tar jag rollen som SAM (Sustainability Augmentation Model), en android som ska rädda små planeter från miljökollaps. Nytt strategispel från Civilization-skaparna. Scifi och strategi är två saker jag gillar.

Historien verkar ju inte så där jätteunik, men det är inte det viktigaste när det gäller sådana här spel. Jag har sedan barnsben varit ett fan av RTS spel. Spelet som satte igång intresset var Total Annihilation som var och är bland dom bästa spelen någonsin. Ta del av miljontals nya appar, spel, låtar, filmer, TV-serier, böcker, tidskrifter och mycket annat för Android. Var du vill, när du vill, på alla dina enheter.


Grow a flourishing civilization and journey through all of human history as the leader of a mighty Nation! BUILD a unique village of your own design, and LEAD your loyal citizens from the dawn of antiquity to the modern era. BATTLE in online games with players from across the world. RAID competing Nations for all their loot . Börjar utvidga dina städer i det antika Grekland. Grepolis är ett strategi spel där du bygger ditt egna imperium där du slår tillbaka emot dina fiender med hjälpa av allierade spelare och starka allianser.


Nu är antikens hjältar på intåg i Grepolis! Legendariska och kraftfulla hjältar, så som Leonidas, . Ladda ner strategi - gratis spel för Android. RPG och slåss i realtid. Bra grafik, möjligheten att ställa in kamerans läge och omfattande variation för att ställa upp enheter kommer att glädja alla fans av ovanliga men spännande projekt.


Jag tänkte att vi skulle kunna ge varandra lite tips på bra spel och appar till android i denna första tråd i nya forumsdelen.

Jag börjar med att tipsa om ett gratisspel som har sysselsatt mig i många timmar. Nämligen Bejeweled-klonen Jewels. Man blir oerhört beroende av att samla poäng. Det är antagligen mest intressant för de som lirar spel på flygplan eller andra ställen där nät ofta saknas. I skrivande stund finns . Det går också bra att prova sig fram om man inte förstår instruktionerna.


Speciellt utmanande var det att bygga rälsen på rätt sätt. Du kan även läsa recensioner, diskutera i våra forum, använda vår marknadsplats, hitta folk att spela brädspel me etc. Den finaste strategin Greed Corp HD var ett genombrott i genren på Android - plattformen, portas till PC, fungerar det bara bra , glädjande oss spelfunktioner och unik värld.


Hur många av er älskar steam-punk?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.