onsdag 21 juni 2017

Sorptionsavfuktare vind

Beskrivning av begreppet vindsavfuktare och vad du ska välja för avfuktare för att säkra klimatet på vind. Detta har gjort sorptionsavfuktaren populär för att få bort fukt i ouppvärmda hus, källare, krypgrund och vind etc. Här ses tidigare variant av Acetec EvoDry PD med anslutningar . Du kan isolera utsidan av taket med cellplast för att försäkra dig om en högre medeltemperatur men det enklaste sättet är att installera en avfuktare.


Patenterad teknik för hygrodynamisk avfuktning.

TrygghetsVakten Vind Start är en hygrodynamisk avfuktare med exceptionell teknik. Till skillnad från andra avfuktare , kontrollerar den ventilationen på vinden genom att endast ventilera vinden när detta är gynnsamt. På så vis blir den mycket energisnål. Våra avfuktare är av typen sorptionsavfuktare och kallas även krypgrundsavfuktare. De lämpar sig för avfuktning i krypgrun torpargrun kallvin källare, garage, vind , torkrum och andra utrymmen med fuktproblem.


Miljön blev gynnsam för mögel. Sanering och avfuktning hjälper!

Alla vinds- och installationsfoton i den här broschyren kommer från samma objekt: en vind i en vanlig svensk villa som drabbats av mögel. Vinden sanerades av en välrenommerad saneringsfirma och en DST- avfuktare installerades. Normalt varierar omgivningens fuktighet mycket under de perioder vindsutrymmen har som mest problem och därför räcker det ofta att bara kontrollera ventilation.


Idag är utrymmet torrt och . Skulle det ändock vara fuktigt ute så länge att det hinner ackumuleras skadliga mängder fukt på vinden så . I till exempel krypgrund och vind används. Sorptionsavfuktare används för att minska fukten i luften, eller att minska den relativa luftfuktigheten i kalla utrymmen. Behovet av ventilation varierar från vind till vind och över året. Att ventilera en vind för mycket kan även det orsaka problem. Om uteluften är kall kyls luften på vindsutrymmet ner och kan orsaka kondens mot det kalla yttertaket.


Eller när temperaturen på yttertaket sjunker, t. Innan den termiska avfuktarens genombrott, var sorptionsavfuktaren det bästa alternativet för avfuktning av kalla utrymmen som krypgrund och vind. Oavsett om det är en avfuktare för vind eller krypgrund har vi de tryggaste lösningarna för er. Denna produkt ger dig ett basskyd men då värme inte tillförs kan mögelpåväxt inte helt uteslutas.


Sju års garanti förutom på fläkten. Trygghetsvakten vind är en specialanpassad avfuktare för kallvindar och ouppvärmda förråd.

Avfuktning är det mest pålitliga skyddet mot höga fuktnivåer i utrymmen såsom vind och krypgrund. Vill du hjälp med en energisnål och effektiv avfuktare – vänd dig till Polarpumpen! Det finns flera olika sorters avfuktare.


Vi säljer och monterar Acetecs svensktillverkade krypgrundsavfuktare med års garanti till fast pris. Acetecs sorptionsavfuktare har hög kapacitet, låg energiförbrukning och bra kvalitet vilket uppskattas av våra kunder. Installation avfuktare : 25.


Jag har efter tilläggsisolering fått fuktproblem på min kallvin och nu söker jag metoder för att åtgärda detta. I många fall, när fukthalten är för hög, är en effektiv lösning att installera en avfuktare eller mekanisk ventilation, vilken väljs efter just de förutsättningar som råder och för att vara så energi- och kostnadseffektiv som möjligt. Om det redan uppstått skador, som till exempel mögel eller röta, kan vi hjälpa till med . När det kommer till avfuktning av vind är det bästa oftast inte att installera en vanlig sorptionsavfuktare.


Att vindars fuktproblem ökar har flera orsaker som samspelar, t. Det som händer då är att murstocken . Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Då kan det vara bra med en avfuktare. Den är också praktisk i husvagnar, husbilar och andra fordon när de t. Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt.


Vi har allt från automatiska kondensavfuktare till smidiga, enkla . Inbyggd hygrostat för styrning av luftfuktighetsnivå - Kabelseparerad display för avläsning av status, luftfuktighet och temperatur - Låg energiförbrukning. Avfuktare för krypgrun vind , källare samt våtrum. DryBOX Xär en adsorptionsavfuktare för avfuktning i utrymmen med låga temperaturer, eftersom den även kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.