tisdag 27 juni 2017

Sandpapper jula

Innehåller ett K60-papper, två K100-papper och två K180-papper. Välkommen till Jula och prisvärt gör-det-själv! Vi har prisvärda verktyg och maskiner samt allt möjligt som får plats i en verktygslåda. Flexibelt, lateximpregnerat allroundpapper med korn av aluminiumoxid.


Helhartsbindning som tillsammans med kornens placering ger lång livslängd och god avverkning. Lämpat för bearbetning av såväl hårda (metall, hårda träslag) som mjuka (kompositmaterial, plaster och lacker) ytor.

Används vid slipning av väggar, tak och golv. Passar till förlängningsskaft. Välj butik för lagerstatus. Skistart fästvallaskrapa med sandpapper.


Jag får inte tag på en våtslip, jag vet att det finns ett sandpapper från bosch som heter best for stone. Ja använde vanligt våtslippapper från jula. Slipsvampen är tvättbar.


Min flickvän vill lacka sin moppe, är väldigt repig osv.

Kan vara bra att rugga upp ytan lite med något fint sandpapper. Fungerar utan slipning fast man får spraya många tunna lager och det rinner lätt. Ruskigt taggad på att testa denna hobby, hoppas bara att jula har kvar bössan i lager när det väl är dags :D. Sen är det bara fantasin som sätter . Finns överallt, clasohlson, jula , k-rauta, bauhaus mfl. Från 2för kinamärke till runt tusenlappen och . Jula har massa våt-slippapper iallafall.


Våtslippapper eller inte? Hittar inga fina sandpapper på jula eller biltema. Behöver du sandpapper till ditt byggprojekt? Vi på K-rauta erbjuder kvalitets sandpapper som håller länge och gör jobbet mer effektivt, olika storlekar, styrka och färg för dina behov ifrån pålitliga varumärken som Mirka, Bosch och Makita. De stora kedjorna som Biltema, Clas Ohlson och Jula pressar till stor del.


Men jula vet jag säljer sandpapper , lika så rusta. Vart brukar ni köpa ert slippapper ? Har slipat ner lacken och spacklat. Akta er för Julas oranga slippapper bara. Jag köpte en multislipmaskin för endast några månader sen och nu går .

Följde med maken till hans Mecka i Bromma, varuhuset Jula. Så mycket maskiner och sandpapper. Men dom har faktiskt en hushåll och en trädgårdsavdelning som jag gillar.


Just nu behöver jag ingen ny hushållsmaskin, tyvärr. På trädgårdsavdelningen hittade jag urfina skottkärror i underbara färger,. Solcellslampa till trädgården, köpt på Jula men finns liknande på andra affärer. Klistra fast bilden på en bit kartong. Limma fast kartongen på träbiten.


Skruva upp skruvarna så att du kan ta. Sandpapper till bandslip, Jula - kr (st) Sandpapper till bandslip ÖB - 1kr ( st) Varmluftpistol, Jula - 1kr. Skydsglasögon, Jula - kr. Skyddsset (glasögon, numskydhörsel)kr.


Bandslip, Jula - 1kr (byten) Rep m, Jula - kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.