fredag 23 juni 2017

Wikibox malmö

FÖRRÅ LAGER, MAGASINERING, SELF-STORAGE. Hos oss kan du hyra ett bra och prisvärt förråd för att magasinera, förvara och lagra dina saker. Förråden lämpar sig väl för både privatpersoner och företag. box Containers AB har nya och begagnade containers till uthyrning och försäljning på vår nya depå i Malmö. Priser på de vanligast containertyperna: 8ft CONTAI.


Välkommen att hyra förråd hos oss.

Vi finns i Malmö och Umeå. På vår anläggning i centrala Malmö kan man hyra ett prisvärt containerförråd. Här magasinerar, förvarar och lagrar du dina saker, utrustning m. Förråd lämpar sig väl för både privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer.


Hitta till vår Malmö -anläggning. Vår förrådsanläggning ligger bara ett par minuters bilfärd från Malmö Central på Mejselgatan 3. Lättast är att köra Jörgen Kocks gata och svänga vänster in på Mejselgatan. Du kör sedan in genom första grinden på höger sida.

Kontakta oss innan ett besök då vi inte alltid finns på plats. Enkla prisvärda förråd i Malmö. Vi erbjuder enkla, rena och fräscha 20ft containerförråd uppställda på vårt inhägnade område.


Containern är av stål och fyrkantig invändigt och väldigt robust. Golvet tål upp till tons belastning och gör att du kan lasta in i stort sett vad som helst. Invändig storlek: Längd 90m.


Dinacon AB bygger containrar för lastväxlare, liftdumper, baktömmare, frontlastare och. Nya containers har endast gått en väg med. Alabanza är företaget för dig som behöver hjälp med att hyra container. Företagsinformation för containrar i Skåne med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.


Söker du förråd att hyra? Vi har förrådsstorlekar mellan 2m² - 6m². Bra begagnade 20ft och 40ft Containers Malmö. box containers ab erbjuder begagnade och 40ft sjöcontainers i bra skick till försäljning och uthyrning i malmö. Heimstaden Förvaltnings AB dejta transsexuell.


Thagesson, Lars Peter år. Bostadsrättsföreningen . Scarica la lista di dirigenti.

Membro del Consiglio di Amministrazione (Styrelsemedlem). Trägårdh Advokatbyrå, Lund. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen.


Boka en tid med din säljare. Vi lånar även ut vårt största showroom som har fina faciliteter för möten. Du som kund kan ta med dig dina kunder för möten i en inspirerande miljö.


Vi bjuder på gott kaffe, te och frukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.