tisdag 27 juni 2017

Saxlift blocket

Skylift, släpvagnslift , i olika höjder uthyres Med de mindre liftarna når man 10. En mellanmodell med arbetshöjd på 12m finns. Drivning på hjulen med hjälp av hydraulmot.


Normal lyftfunktion för lätt lyftning av tunga laster. Inbyggd överlastventil och underhållsfria bussningar. Slutet hydraulsystem med helgjutet pumphus. En fullt fungerande saxlift m lyfthöjd arbetshöjd m. Liften förflyttas med hjälp av dragkrok.


Välkommen till Fredsund Maskin AB! Vi är auktoriserade återförsäljare av Weber MT, Atlas Copco och Respo manskapsvagnar. Liftarna är helt nya med full garanti från Genie.


Pris: Ring eller maila för en offert. Batteri och el driven saxlift fullt fungerande. Ny uppdaterad modell, lyfter ton! Vi erbjuder leasing alt.


Billyft fullhöj höglyftande saxlyft UTAN rost- och smutsansamlande durkplåt på körbanorna. Behöver ert företag en saxlift ? Hyrsam har flera modeller för uthyrning. Kom med dina önskemål så ser vi till att tillgodose dina krav.


Det vi inte har hemma ordnar vi hem till dig. Titta in på vår hemsida, ring eller kom förbi oss för detaljerad. RAV 5AAT Saxlyft med tons lyftkapacitet. Idealisk billyft för service.


Endast mm hög i nedfällt läge. Uppkörningsramperna går att låsa i utfällt läge för lyft av fordon med längre hjulbas. En saxlift i pelarmodell säljes.


Säljarens helhetsbedömning: Allmänt betyg (1-5): Framdäckens kondition: 1 Bakdä. Går bra både ute och inne. Elektriska elsaxar saxlift ) GR1 GR-1 GR1 GR-1 GR2 GR-2 GRC1 GRC-12. Har liftar för uthyrning. Undrar ni något eller vill boka lift så ring eller maila.


Den var låst och Stals från ett garage i Stock. Vi hjälper svenska företag att göra affärer med tillverkare och leverantörer i Kina. Antingen kan du som grossist ta del av de partier vi importerar i egen regi eller så hjälper vi dig att hitta din egen lösning med rätt tillverkare och leverans från dörr till dörr. Personliga kontakter är A och O när det gäller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.