torsdag 29 juni 2017

Hisstekniker

Hisstekniker är ett både tekniskt och socialt yrke. Du arbetar självständigt som problemlösare och teknisk specialist. Din utgångspunkt är från din servicebil och du reser ensam runt mellan olika arbetsplatser med verktyg i bilen.


Därför krävs social kompetens för att kunna kommunicera med hyresgäster, fastighetsägare och . Trots att det finns hissar i nästan alla större hus är hisstekniker ett ganska okänt yrke.

Johan Edlun år, är snart färdigutbildad. Ute på sin sista praktik behöver han inte oroa sig för framtiden. Många tekniker går i pension och branschen är i stort behov av att anställa nya. Du får mycket eget ansvar och kan i stor mån planera ditt arbete själv. På utbildningen får du lära dig att arbeta med tekniska produkter, datorer och med el och hydraulik.


Branschen behöver därför tillgång till ett jämnt inflöde av välutbildade och praktisk beprövade nya hisstekniker för att möta både planerade avgångar och nya behov av kompetenta medarbetare. För att säkra kompetensförsörjningen till branschen är Hissförbundet delaktig i en yh-utbildning till hisstekniker i Tumba.

Som hissmontör installerar, moderniserar och reparerar du hissar, rulltrappor, rullbanor och automatiska dörrar. När en ny hiss ska monteras är det hissmontören som sätter upp gejdrar (ledskenor), bygger samman hisskorgen, monterar in motorer, . Det finns en rad olika hisstekniker och drivsystem att välja bland. Olika hisstekniker innebär olika fördelar och nackdelar.


Cibes Lifts vertikala hissar är skruvdrivna och vår typ av hissteknik har flera fördelar gentemot andra tekniker på marknaden. Lönestatistik för Hissmontör, hisstekniker gör att du enkelt ser om du har rätt lön. Medellöner för detta yrke och andra inom Installation, drift, underhåll, samt annan nyttig statistik. Utbilda dig till hisstekniker.


Nu startar en ny omgång yrkeshögskoleutbildningar på Xenter! Som hisstekniker kan du vara anställd hos ett hissföretag och arbeta inom fastighetsbranschen och byggbranschen. Vi söker just nu en hisstekniker för vår kunds räkning. Barona Human Resource Services AB, Stockholms län. Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter en hisstekniker för kunds räkning i Kalmar- regionen.


YH-utbildning säkrar behovet av hisstekniker. Har du någon gång fastnat i en hiss så förstår du varför det här projektet är viktigt. Det betyder att det krävs många tekniker för att sköta service, tillsyn och säkerhet.

Nyfiken på vad en hisstekniker tjänar? Företrädesvis med hisserfarenhet med placering kring Lund. Arbetet innebär att du utför förebyggande underhåll på hissar och rulltrappor men även portar. Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktigt.


Felsökning och reparationer . Hitta hisstekniker jobb och karriärartiklar på Monster. Hitta all information du behöver för att få ett hisstekniker jobb och bygga en karriär. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb.


I så fall är detta jobbet för dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.