tisdag 1 augusti 2017

Polerat betonggolv pris

Polerade betonggolv är för er som är trött på golv som flagnar och tappar i spänst. När Heimdall Industrigolv slipar och polerar betonggolv använder vi slipmaskiner först avlägsnar betonghuden. Nästa steg är att slipa och polera golvet i ett antal steg för att förädla den underliggande betongen. Vi ska bygga ut huset på platta, med golvvärme, och får ett stort, ljust vardagsrum. Nu kan vi inte bestämma oss om det ska vara trä, sten eller klinkersgolv.


Igårkväll fick vi idén om att polera betonggolvet - men fråga är: Går det?

Polerat betonggolv - hur känsligt är det? Behandlad BETONG som golv? Gjuta och behandla betonggolv - Husgrunder. HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.


Feb Blanka golv av polerad betong har länge varit vanliga i industrin. Nu vinner den vackra och lättskötta betongen mark även i våra hem. Smuts och damm fastnar inte på den släta och blanka yta som bildats.


Golvet blir dessutom bättre resistent mot diverse vätskor och kemikalier.

Det finns inget ovanpåliggande ytskikt som kan slitas bort eller sitta dåligt fast i underlaget eller olika material som skall reagera och fungera ihop. Betonggolv beläggs vanligen med ett ytskikt som är svagare än konstruktionbetongen. Detta leder ofta till skador och höga kostnader för golvunderhåll. Genom att slipa och polera betong , gammal som nyproducera skapas en hår högblank och slitstarkt yta som tål tuff belastning till exempel från truckar och andra tunga . Design By Cement AB är ett passionerat företag som kommer med års erfarenhet av läggning av betonggolv.


Vi tillverkar vår betong själva, med kärlek. Ett Superfloor-behandlat betonggolv blir vackert att se på, och får en oöverträffad styrka. Sep Dessutom levereras olika bindningar för olika hårdhet på golvet - betong , terazzo eller sten.


V-kloss, Brons, grit. Det vi behöver är följande. Vardagsrummet (cirka 11x7m) har ett fall till pluggade golvbrunnar i ena änden av rummet. Vid ungefär hälften av . N gra prisf rslag vad det kan kosta per kvm. Möjligheterna är närmast oändliga.


Ytan kan sedan behandlas med såpa eller HTC – Stain protection. Slipningen är i stort sett dammfri och kan genomföras i hemmiljö. På golv sidan arbetar vi främst med betonggolv , där vi kan erbjuda allt ifrån en rengörande slipning till ett polerat betonggolv som blir högblankt som ett marmorgolv.


Vi kan även erbjuda beläggningar med lösningsmedelsfri epoxi. För väggar och tak använder vi oss utav FIBRITE, ett miljöriktigt material som klarar de tuffaste .

Jag är ju hantverkare och gjöt golvet själv. Innan har jag bara hyrt in folk att slipa trägolv och det var inte alls lika dyrt. Den makadam som redan var på. Min kontakt på slipfirman dyker upp och visar betongkillen vilken fin finish det måste vara för att man ska kunna polera till bronzyta.


Oct Det är svårt att jämföra ett slipat och ett målat betonggolv , det är två helt olika saker. Det handlar om smak och tycke, men också en kostnadsfråga då slipningen är betydligt dyrare (på kort sikt i alla fall). För att få prisuppgift kontakta företag som slipar betonggolv , de har också bra preparat till eventuell . Kan ett vanligt betonggolv bli blankt och terazzoliknande? Vi slipar fram stenen ( ballasten) i cirka steg.


Mängden synlig sten varierar beroende på betongkvaliteten och med vilken metod betong - golvet är lagt. Med stegs diamantslipning (superfloor) får man en mycket plan, polerad och speglande golvyta som upplevs . Ett riktigt bra betonggolv - från Stadax. När Stadax levererar ett betonggolv ska kunden kunna vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.