fredag 15 september 2017

Merikontti mitat

Eurokontin ulkomitat ovat: pituus 1metriä tai metriä, korkeus metriä ja leveys metriä. Uudet kontit – Kontteja kaikkiin tarpeisiin. Merikontit on suunniteltu tavaran kuljetukseen ja varastointiin. Kun hankit uuden kontin, sillä on pitkä käyttöikä ja hyvä jälleenmyyntiarvo.


Uusien merikonttien valikoimasta löytyy sopiva kontti lähes joka tarpeeseen ja vaatimukseen. CSC- tarkastus - kotimaahan jäävät kontit myydään tullattuina - valitaan asiakkaan .

Edullinen ja kestävä ratkaisu varastoksi ja rahtikäyttöön. High Cube (HC) -malli, joka on n. DC-konttien mitoitus (sisämitat). Mitat vaihtelevat valmistajan mukaan. Lisätietoja saat myynnin yhteyshenkilöltäsi.


Standardikonttien mitat. Leveys: 33m (ovi auki 2m) Korkeus: 35m (ovi auki 261m) m3. Yksi TEU vastaa yhtä jalan merikonttia, jalan merikontti on kaksi TEU:ta.

Alla mainitut mitat ovat tyypillisä yleisrahtikonttien mittoja ja painorajoituksia. Myös ylimaalauksia eri värisävyihin. VL-kiskoissa veto molempiin suuntiin, käyntioven paikka ja kätisyys on määriteltävissä, ovessa sarjoitettavissa oleva lukkopesä.


Useita eri värivaihtoehtoja. Vuosaaren satamassa Helsingissä. Kontteja myös Kotkan, Rauman, Kokkolan, Oulun ja Kemin satamissa. Kysy myös rahtipalveluita erilaisella . Ilmoituksissa myydään kontteja, mukana merikontit, varastokontit, teräskontit. Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva kontti.


Katso myös näiden osastojen ilmoitukset: kylmäkontit, säiliöt ja työmaakopit . Merikonttien mitat vaihtelevat jonkin verran kontin valmistajan mukaan, joten esimerkiksi kotisivuillamme olevat mitat ovat suuntaa antavia, . CONTAINEXin merikonttivalikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja varastointiin ja kuljetukseen. Flatrack-kontit soveltuvat erityisesti hyvin painaville kuormille, jotka on lastattava päältä tai sivulta. Tällaisia ovat esimerkiksi putket ja monet koneet.


Flatrack-kontteja on myös kokoontaittuvina ja niitä on saatavana joko seinillä varustettuina tai ilman. Merikuljetuksissa kansainvälisesti tunnetuin ISO-standardoitu kuljetusväline on 40′:n kontti. Miksi juuri neljäkymmentä.

Tällä hetkellä virallisen normaalikorkuisen ISO-kontin mitat ovat seuraavat. Korkeutta ei ole määritelty ISO standardissa, mutta yleisimmät korkeudet ovat . Löytyy myös välikorkeudella olevia n. Monesti yhdistettynä Korkea Ja leveä. Pressukatollinen päältä lastattava. Bulk Raemaisen ja jauhomaisen rahdin kuljetukseen tehty erikoiskontti jonka mitat 9m pitkä, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.